Saturday, February 13, 2016

Tak Rajin Kerana Kekangan Masa

Aku tak rajin...kenapa tak rajin...ye la..tak rajin nak up entry akhir2 ni...aduhai..tunggang langgang kejap blog ni sebab sibuk dengan kerja...nak plak tak lama lagi nak submit Submission salah satu project department...memang tak menang tangan..inipun aku dah draft lama entry ni...tersimpan dalam draft..huih...bahan banyak sebenarnya...tapi tu la kekangan masa kan...kena la dulukan mana yang wajib..tak tau la sempat ke nak kejar dateline EFG group...harap2 tak kecundang jumlah entry bulan ni...

Meh la aku publish kisah 2 orang anak dara kesayangan aku ni....jom tengok gelagat cek mek molek tembun ni...


petang- petang kakak rajin melayan bawak berjalan depan rumah atau area rumah aku tuh...bawak round sekejap...tengok bird, tengok cars, tengok pakebang ( kapalterbang)


Say cheese!!!!minah ni buas skit..so kena pegang...


mengerjakan cermin mata uwan...konon2 gosok la sebelum guna


sekali pakai...hurm....boleh la...terbalik pun ok la...cubaa buat peace siap satu pertanyaan...
"tatek tak ma" 

ye la..cantikkkkkkkkk....

cantik la sangat....lawak ada la nak oiii......

Walau kita penat, stress dan tension macam mana pun...tapi bila balik rumah...tengok gelagat anak- anak...confirm hilang semua rasa tak selesa tu kan?

Ragam anak- anak adalah terapi....setuju?

7 comments:

  1. Bila tiba gedik dia lahai.. geram rasa nak geget2 je kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. tantiknya pakai spek terbalik tu heeee
    best dengan telatah anak2 ni kan SA

    ReplyDelete
  3. Bila penat balik keje, tgk perangai anak2, lupa rasa penat, tapi kadang2 stress ngan perangai diaorg, tapi bila diaorg tdo terus rasa sunyi lak... kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. bila dorang nak manja2, macam tolonglah buat kerja sendiri. Bila dorang dah tido, senyap ja rumah

      Delete
  4. Assalamualaikum SA & rakan bloggers,

    Kalau saya pula SA, bila ada idea mencurah2 byk ler entry.. Bila busy sokmo mmg tak menang tangan jugak..

    Geram tengok budak kecik comel tu. Beriya lap cermin mata, pastu pakai terbalik pulak, cute sgt.. ;-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah