Tuesday, February 2, 2016

Program Permata Gemilang 2016

Sabtu lepas aku pi sekolah Dania untuk program perjumpaan ibi bapa serta program permata gemilang...dari awal Dania dah tanya boleh ke tak aku datang..since program hari Sabtu so boleh la...so pagi2 aku dah terpacak kat sekolah Dania...dah la aku ni takde kawan tp x jadi hal pun sebab ada je yang nak borak2...program start 8 pagi sampai kul 1 tengahari...bersapau weh...tapi kerana semangat dan sokongan untuk Dania...mama eh pergi jugak la...


buku program


aturcara majlis


Ustaz Tengku Muhd Iftah..ok la ceramah dia...


kesian leka ustaz ni bagi ceramah sampai Slide x mulakan lagi utk presentation...hehehehe....


selfie ngan Dania jap


Selfie ngan Kak Jaan..kawan satu tempat kerja kat Seremban dulu...

Sesapa ibu bapa yang ada anak yang bakal menduduki exam especially UPSR program ni memang berlangsung...program khas untuk anak- anak darjah 6 yang bakal menduduki UPSR..dah la tahun ni tahun percubaan UPSR dengan format baru di bawah KSSR..
Ada gak presentation tentang format baru matapelajaran BM, Math, BI dan Sains yang mana bagi aku memang sangat susah...tawakal je la tahun ni pelajar tahun 6 di jadikan eksperimen untuk UPSR format baru..kesiannya pada semua anak2..nampak stress muka masing2..

Jangan anak2 je stress, mak ayah pun stress....

Selesai tandatangan Akujanji pelajar...terus balik pi kenduri kazen bertunang..majlis dah selesai...amik gambar hantaran ngan pelamin je la...pas tu makan...sebab perut memang dah lapar...

8 comments:

  1. sama dengan sekolah anak ema...buat program sabtu lepas...tapi tak join pun..

    ReplyDelete
  2. kan?/kesian budak2 upsr tahun ni..

    ReplyDelete
  3. amboi mak ayah pon stress sekali .hehhee..

    ReplyDelete
  4. kesian kan kat budak2...memanjang kena jadi bahan eksperimen...
    tapi aku tahu dania mesti boleh buat utk upsr...
    aunty doakan dania berjaya ye...

    ReplyDelete
  5. macam tulah kan, anak exam mak pak kecut perut, all the best dania ;)

    ReplyDelete
  6. sekarang format pembelajaran biasa pun dah lain..makin banyak lak tengok

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah