Monday, February 15, 2016

Lepaskan Stress Bekerja Di Manhattan Fish Market

Hi korang..

Citer Jumaat lepas..ala...skip kejap citer penang...lom watermark gambar...ikutkan malas nak watermark tp kang kena curik dan di salah guna kan? tak bagus macam tu..dah la aku banyak citer pasal keluarga dalam blog aku ni....sekarang ni kan macam - macam...so..Jumaat lepas sangat- sangat hectic..dengan arrangement travel bosses aku...deal dengan hotel kat Tokyo yang macam cakap ayam ngan itik, deal hotel kat Seoul Korea pun sama...sib baik aku dapat berurusan dengan diorang dengan jayanya....disebabkan stress tu jugak la aku yang jarang- jarang keluar makan pi makan Jumaat lepas kat NuSentral...


full house....kena beratur dulu..tapi tak lama la..dari kul 1 tengahari sampai kul 1.30 mcam tu...kul 1.45  baru dapat makanan....ok la not bad...


sempat snap promosi baru MFM...aku x makan yang ni


Spanner Crab...yeay..aku dah pernah makan dah....sedap..dalam kepala dia tu banyak telur tau...pas tu isi dia sikit je...tapi sedap giler...


tisu tu kalau guna dia charge ye..so tak guna tisu tu pun...


float apa ntah nama..lupa....tapi air coke la letak eskrem...sedap....asal aku kacau je buih dia melimpah2...


Seafood Aglio Olio...ada udang, sotong dan mussel...sedap la...untuk pasta ni aku bagi 7/10 sebab ada lagi aglio olio yang tersedap aku pernah makan...

Sesi lepaskan stress ni x sudah kat MFM je tau....jalan- jalan singgah plak kat Branded Outlet..sebab baru bukak kan so survey la tgok harga ok ke tak...ikutkan sama je la mana- mana Branded Outlet kan...ok je la..ada la baju2 budak yang aku berkenan....nanti la rayau lagi...tak cukup masa nak rayau...

Apapun balik opis dengan perut kenyang...stress lagi ke?

Stress jugak la sebab menghadap macam2 plak benda yang timbul lepas tu....kerja kan...takde masalah tak mencabar plak kan...nak- nak bila mengadap dengan karenah orang...

Haiiii lah badan....sabar jer la...

15 comments:

  1. Lama dah tak lepak sini. Sedapnyaaaaa. Nani suka banana fritter apa ntah namanya. Sedap jugak, makan dengan asikrim. Pehh pehh !

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak lepak sini. Sedapnyaaaaa. Nani suka banana fritter apa ntah namanya. Sedap jugak, makan dengan asikrim. Pehh pehh !

    ReplyDelete
  3. akak pon suka beno makan kat sini dik tapi selalunye kalau pi KL atau jalan2 johor baru je berpeluang nak makan coz kat tempat akak "melaka" blom ada lagi restoren ni...sob...sob..sob...kenang daku dalam menu mu...:p kikiki

    ReplyDelete
  4. First and last makan masa dijemput untuk review.... Ada rezeki nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  5. memang tak boleh tengok spaghetti..ttiba rasa nak meleleh air liuq ni

    ReplyDelete
  6. yummy...blom pernah ke sana...mcm sedap je menu...tpi harga bleh tahan...hehehe....

    ReplyDelete
  7. telan2 ailio tengok makanan.. terus teringat Lobster Bisque kat Red Lobster huhu :(

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat lepak2 & makan2 macam ni...

    ReplyDelete
  9. cabaran dalam mencari rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Promosi tu macam memanggil2 ja..sebenarnya tak pernah ke MFM ni..padahal selalu jer ke Qbay Mall tak pernah nak masuk cni..huhuhu

    ReplyDelete
  11. alahai sedapnya..perut tetiba lapar..:)

    ReplyDelete
  12. Setakat bercakap macam ayam dan itik, saya dah mahir sesangat tau! Macam-macam signal keluar. Tapi kalau bercakap on the phone, sopan aje sebab nak bagi pihak yang satu lagi, di hujung-hujung talian tu faham apa yang kita bebelkan. Kering tekak kekadang lepas membebel takda full stop tetiba mereka kata tak faham!

    Aduhai, olio tu sungguh menggugat jiwa raga. Saya amat mencintai spaghetti olio tau, SA!

    ReplyDelete
  13. lama tk mkn sini..suka flaming prawn kalo mkn sini

    ReplyDelete
  14. mak aii makanan nyer!
    aida x pernah makan situ.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah