Friday, February 19, 2016

Hantaran Peach Colour Untuk Pihak Perempuan..

Hi korang,

Bila tiba bab perkahwinan yang selalu orang focus bab hantaran iringan kan...haaa...time ni la nak kepochi..hantaran si anu tu ngan si anu ni cantik tak...branded tak..pas tu kepochi plak bilik pengantin, hantaran dan jugak mas kahwin, khemah berapa panjang ke tak sampai hujung jalan, ada tak DJ..lembu kerbau tumbang berapa ekor..kan?..itu normal pemandangan kat mana- mana majlis perkahwinan kan...selalunya yang kepochi ni orang perempuan la...hehehe...alaa...yang kepochi ni pun kadang- kadang ahli keluarga sedara mara sendiri. Pas tu berlawan- lawan majlis sapa yang paling gah..banyak mana duit lebur kat katering ke...sabo je la....

Jom skodeng hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan..memandangkan aku ni blogger minat amik gambar utk bahan blog aku..maka aku bukan kepochi ye..diorang nak kepochi diorang punya hal..janji aku ada bahan blog..


hantaran kalau pandai combine colur sure cantik..tak kisah la branded ke tak kan..


telekung


kasut sukan


handbag Charles & Keith


Cookies


Sejadah


Set Perfume


Jam tangan jenama Fossil

Seronok tengok hantaran ni kan..rasa nak tawen semula...hehehehe

Zaman aku kahwin dulu..alaa...satu ketika dulu la...hantaran takde mewah2 de..asal nampak cantik je pulun letak.. janji ada..zaman sekarang macam- macam ada dah..dari biasa sampai la yang luar biasa..luar biasa? ye la..dapat rumah besar, kereta besar luar biasa la tu..yang biasa  yang branded siap ada kamera dslr, hp or tablet macam - macam la...ye la ikut la kemampuan..zaman aku dulu mana ada benda- benda canggih ni semua...photoshoot pun xde tau dan blom popular lagi...bergambar la ko kat sekitar majlis..untung budak- budak zaman sekarang kan?

9 comments:

  1. Salam, wahhh cantik warna peach! Ha betul tu,ikut kemampuan lah hantaran ni..mase sy pun, sy beli barang2 yg kami betul2 nak guna je lepas kahwin nanti...jenama tak kisah, lebih tgk pd design..hahaha

    P/s: ape khabar kak? lama xsinggah sini..hehe :)

    ReplyDelete
  2. Bila SA tunjuk hantaran warna peach..
    Teringat pulak akak hantaran akak dulu pun warna peach...
    Suka betul dengan warna peach masa tu..

    Tawen semula lah SA..
    Nanti boleh dapat hantaran yg istimewa jugak :D

    ReplyDelete
  3. hantaran zaman skarang meriah...suka tgk

    ReplyDelete
  4. cecantik dan kire mewah gak hantaran2 ni dik...yg penting kek secret tu memang terbaek...selalunye akak perasan kek hantaran ni kebanyakan nye guna kek aising wane wani tu...memang la cantik tapi nasib tak baik bab rase tu kureng sikit...mahal je bole harap

    ReplyDelete
  5. cantik... hantaran ni pun ikut kemampuan jgk kan kak...
    kite zmn dulu2 kawin antaran simple2 je... takde jenama2 bagai...

    ReplyDelete
  6. suka tengok hantaran zaman sekarang..kebanyakkannya semua cantik2..
    cantik la kasut sukan tu..berkenan pulak..:)
    teruja jugak nak tggu SA kawin..hihi..:)

    ReplyDelete
  7. Hantaran sekarang macam-macam fesyen.lea dulu dalam kotak palstik lutsinar tu je

    ReplyDelete
  8. menarik.. untuk hantaran ni cantik kalau warna2 pastel macam ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah