Saturday, February 6, 2016

Tempat Lepak Dengan Keluarga Sedap Di Umai Cafe,Senawang

Lepas bawak anak- anak pi taman malam tu keluar jugak lagi pi makan kali ni ngan semua yang ada dalam rumah tu...first time makan kat tempat ni Umai Cafe..sign board tulis Coffee Cabin...ntah la..yang ajak ke sini pun cakap Umai Cafe..kita belasah je la..cafe yang berkonsepkan santai dan mesra family..yang penting wifi laju...itu best...



masih tak complete bila adik no 2 ngan yang bongsu takde...tok la si kembar tu ha...sorang hepi sorang moody...dah penat la tu...


Mama di photo bomb si kembar...


Sedap sangat ni...khusyuk diorang makan


sikembar macam biasa x nak makan...


Ibunya leka potong lamb ha...


ni pinggan dania..


ni pinggan aku...ok la lamb chop dia not bad tapi kalau lembut skit should be ok..lupa mintak medium well...


Kata Ibu si kembar tu..ko ni long dah biasa makan steak mahal sebab tu ko macam x leh blah ngan steak murah...ish..sama je la..konsep penyediaan tu je berbeza..aku jenis belasah je..tapi kalau tak sedap memang x habih la...hehehehe....

Apapun seronok,...makan ramai2..dengan kembar buat hal..dengan Qhaira meragam sebab dah penat..mak abah makan sedap...aku boleh bagi cafe ni 4/5 bintang...ok..masuk list..boleh repeat next time...taksangka kat senawang ni banyak kedai makan baru..asyik tom yam je boring kan...ok nanti kita pi Nasi Arab plak....

Total makan kat sini RM90 lebih...murah...

7 comments:

  1. Btul laa murah laa makan satu family RM90..hihihi

    ReplyDelete
  2. wahhh cam best je... :D

    singgah stalk sini.. ^^

    jemput singgah n follow blog shawal juga.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/pencarian-sponsor-giveaway-february.html

    ReplyDelete
  3. Boleh lah tu kira murah lah jugak tu...

    ReplyDelete
  4. Enjoykan bila makan ramai begini. Comel ibu mereka khusyuk potong lamb..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah