Thursday, February 25, 2016

Semua Orang Suka Hadiah Kan?

Hi korang...

Hari ni duk citer pasal rezeki je kan...hehehe..semalam rezeki aku lagi...kul 4 petang macam tu ada courier service hantar barang ni...mula2 macam pelik...bila aku buat review..sekali terfikir...oooo...hadiah dari website woop . ekceli aku baru je join woop tu..itupun sebab teruja tengok kawan- kawan banyak dapat hadiah kan...senang je...jawab jer survey2 dan point terkumpul..then dapat la hadiah2..kalau rajin jawab survey lagi sure boleh up kan point dan boleh redeem hadiah...so far aku dah jawab semua daily survey tapi yang big mission aku belum sempat buat lagi...tak dan nak hadap task tu semua...nanti la kalau masih valid aku cuba jugak la buat....


cantik kotak dia biru...


dapat 2 deodorant spray untuk lelaki dan perempuan...

bab dapat hadiah memang la seronok..

jimat tak yah nak keluar belanja untuk deodorant kan? hahaha...aku memang penguna tegar Rexona..kenapa?sebab rexona kering dan tidak melekit..aku rasa lebih yakin dengan rexona untuk kegunaan sepanjang hari..

Korang nak jugak?

jom sign up...


dah sign up boleh la jawab survey dan kumpul point...

Selamat mencuba...sharing is caring kan....

10 comments:

  1. tahniah kak..cik nor dah join..dah dapat redeem softlan..hehe

    ReplyDelete
  2. woop....rietta blom pernah join...jap nk cuba...biasa dgn everyday me je...

    ReplyDelete
  3. Wahhh. IM lupa IM dah sign up belom. Hehehe. Tahniah ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Sha pun dapat juga...

    ReplyDelete
  5. thank you share kak..nak sign up jgklah..hehe..

    ReplyDelete
  6. ala baru perasan ..website tuh utk women jer ke T__T sobss

    ReplyDelete
  7. dah lama tak main woop..lagi pun takde benda yang menarik sangat dah..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah