Wednesday, February 17, 2016

Kari Kepala Ikan Kg Attap Meletop!!!

KARI KEPALA IKAN KG ATTAP


Hi korang....

Tu diaaaaa....kari kepala ikan aku makan Isnin lepas..hahaha..kejam tak time ni baru nak up...sorry la...tapi aku memang sengaja up sekarang...bagi korang terliur...hehehehe....giler best weh...best meratah...satu kepala ikan besar ni makan 3 orang..paling best driver boss belanja la...korang tak terliur ke tengok kari kepala ikan tu?

Eh...makan ni aje ke...tak la..ada sotong goreng...tp aku makan seketul je sebab liat..ada la sayur tauge, papadom pas tu kami sepakat minum air suam je..hari tengah panas kan..takut nak minum ais...bukan takut mahal..katanya driver boss belanja...

so..total damage kat situ yang driver boss banje...RM130++.....Hoiiiiii...mahalnya...kitorang macam tak sampai hati plak..ajak kongsi...dia cakap tak payah..bukan selalu...ya allah...murah rezeki kamu wahai abang driver....

penangan makan kari kepala ikan ni...bau kari melekat sampai ke malam.....sabar je la...cuci macam mana pun bau tak hilang.....

itu yang den lomah tu.....

Korang nak pergi? tu ha alamat...

Restoran ZK
No 76, Jalan Kampung Attap,
50460 Kuala Lumpur.

Tel: +603 2273 9786

No reservations allowed ye.....walk in je..

20 comments:

  1. dah kenapa entry ngan si pasya ni hahaha
    saya rasa ni la kari kepala ikan paling sedap penah makan
    masa makan dlu rm90 dia nye bau nalla melekat kat tangan kekekeke
    tp mabeless

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok entry dia la tadi ni yang baru teringat tak up kat blog lagi...memang seketul gambar ni je yang ada..hahahaha....

      Delete
  2. kari kepala ikan k kedai tuh mmg terkenal kan....

    tgk bibir seksi ikan tuh pun dh tergoda dh oiiii....
    bagus driver bos akak tuh, tak kedekut... lg murah rezeki dia lah tuh sbb banjer org mkn

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...Sally paling malas nak makan kepala ikan...malas nak cari isi..kahkah...hoihhh! dekat jugak neh.. :P

    ReplyDelete
  4. Mahalnye kak, opis kte dekat sini jek, pelik gak bila tngok orang tak putus2 makan kat sana. hihihi

    ReplyDelete
  5. sedapnya..baiknya abg driver tu. Moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  6. pernah pergi sekali kat sini...teman asben makan kari kepala ikan ni...nampak mcm sedap pula dia makan...sy xmakan kepala ikan...seram....besar sgt..hihiih

    ReplyDelete
  7. wow kari kapla ikan..dapnyeeeee >_<

    ReplyDelete
  8. Wah.. entry SA hari sama dengan dak Sya tu ha.. hehehe..
    Tunggu.. nanti turn ai lak up kari kepala ikan siap model lagi.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. alaaa benci la entry akak yg nie..benci sgt nieeeee~ huarghh kejammmmmm

    ReplyDelete
  10. memanf femes kari kepala ikan kat kampung attap ni..

    ReplyDelete
  11. Bab kepala ikan.. Fav LM tu. tp bab cium tgn smpi mlm bau kari tu yg agak lemah. Jenuh cuci berulang kali.

    ReplyDelete
  12. Pernah dgr tmpt tu...x pernah try lg..ramai kata best ni..terliur jap

    ReplyDelete
  13. Husband suka makan kari kepala ikan..lagi2 part mata tu

    ReplyDelete
  14. Memang nampak gambar pun meletop...suai ngn tajuknyer...

    ReplyDelete
  15. aduh nyosa den masuk sini hahahhaa, aritu sblum ngandong kan ade majalah 3 kluarkan cite kari kapla ikan ni. iols terliur hahahahaaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah