Tuesday, February 16, 2016

Yakiniku Beef Set Dari Shogun2u Sedap

Order Makanan Online Sangat Mudah

Hi korang...
Kadang- kadang kita buntu tak tau nak makan apa dan makan kat mana kan? hari- hari mesti mengeluh macam susah sangat nak makan..especially kat area KL Sentral ni..kadang- kadang bosan repeat benda yang sama..di sebabkan malas nak fikir panjang dan malas nak berpanas bersesak mencari tempat makan..aku order online je dari www.shogun2u.com. sekarang kan banyak online services senang skit..tapi pilihan aku tetap Shogun2u sebab macam- macam jenis makanan dari Shushi sampai la ke makanan Korea,Chinese, Western dan Thai di tawarkan oleh mereka...wah...banyak pilihan ni kan...kalau tak makan makanan Jepun boleh je orden yang lain- lain..

So..aku pun tak tunggu lagi..petang semalam aku dah order untuk penghantaran hari ni..set penghantaran pukul 11.30am...tapiiiii......haaaa...pukul 10.30am dah sampai dah...wahhh expressnya..ini yang aku suka...service sangat cepat...runner pun peramah...siap tanya " kenapa nak ambil gambar kak" aku jawab " this is proof of your good effort, good service to show to your boss" nasib baik dia sporting...tu yang amik gambar tu...hehehhe...harus la amik gambar untuk bahan bukti dan of course untuk update ig, fb dan blog...

untuk set Yakiniku Beef ni datang sekali dengan dessert serta air tebu...beli 1 set dan percuma satu set...what do you think?
this is awesome peeps.....go and get yours.....


Promosi Beli 1 Percuma 1

Shogun2u masih menawarkan  BELI 1 PERCUMA 1 untuk makanan JEPUN dan CINA (Japanese Cuisine dan Chinese Cuisine). Selain itu ada 40% untuk makanan lain termasuk western...cepat- cepat Sign up dan order...jangan tunggu dah habis promosi nanti gigit jari...

Psst....air tebu tu sedap..air passion fruit pun sedap..itu memang all time fav tuh....

so korang...jangan tunggu lama- lama...order cepat sebelum terlambat...yang penting Shogun2u adalah Halalan Toiyyiban...

10 comments:

  1. nak order! rugi kalau terlepas buy 1 free 1 tu kan

    ReplyDelete
  2. Makanan dia memang best tapi kat sekeitar kl dan selangor je... Kalau dia luaskan jajahan mesti best..

    ReplyDelete
  3. adeh sodap2 tp sey x mkn daging hehe

    ReplyDelete
  4. Senang kan sekarang ni sume di hujung jari kekdahnye...kire ok la tu dik beli satu percuma satu...bole share2 order dgn kawan...

    ReplyDelete
  5. sedapnya...air tebu ke..ingatkan air teh o ais limau dah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah