Saturday, February 20, 2016

Cemburu Bila KBBA Team Ke Taman Negara

Hi korang...

Team KBBA ada yang pi ke Taman Negara Selama 3 hari, selamat pergi dan selamat pulang ye..jeles?ye aku jeles sebab aku ada dalam list masa mula2 perancangan..tapi last minit terpaksa tarik diri sebab aku terlibat dalam team kerja untuk bid submission sepanjang 2 minggu ni...kena ada kat opis sampai 29hb nanti...nak tak nak aku terpaksa lepaskan peluang ni...takpe la belum rezeki kan...insyaallah ada peluang lain...tapi yang Taman Negara ni memang aku idam- idamkan...seronok lah diorang yang dapat pergi..


Semoga Kembara ‪#‎KelabBloggerBenAshaari‬ ke Taman Negara bermula hari Jumaat hingga Isnin nanti dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

Terima kasih kepada semua penaja yang menyokong program kali ini.

‪#‎HanRainforestResort‬ : Penaja penginapan, transport, aktiviti dan makan minum.
‪#‎Camelus‬ : Produk berasas susu unta.
‪#‎Cosmoderm‬ : Penaja produk penjagaan diri.
‪#‎Yeos‬ : Penaja Minuman Berperisa.
‪#‎MinumPranJuice‬ : Penaja Minuman Berperisa.
‪#‎HeroesManWashbyNanafaBeauty‬ : Penaja Produk Penjagaan Kesihatan Lelaki

6 comments:

  1. Itulah.. ai ingatkan u pergi..
    But anyway, Taman Negara memang ohsem.. rindu nak rapid shooting..

    ReplyDelete
  2. Ye kak..saya memang jeles.tak pe la...Mungkin ada rezeki kemudian hari

    ReplyDelete
  3. wow bestnya
    tak pa ka.myb next time rezeki akak pulak

    ReplyDelete
  4. tertunggu-tunggu juga nak tengok depa-depa up gambar, ingatkan SA join sekali, syok baca kalau SA yang bercerita..sempoi jer :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah