Thursday, February 25, 2016

Rezeki Jangan Di Tolak Musuh Jangan Di Cari...

Hi korang...

Rezeki lagi nampaknya kali ni Big Boss bagi souvenir dari Korea plak..aku rasa benda ni bookmark kot..cantik dan comel..kaler mint...kebetulan plak sorang lagi kawan opis baru balik dari business trip gak di Manila...so dapat la hadiah wrislet kaler mint jugak...wah...kawan aku ni plak terlebih rajin siap bungkus dah macam bagi hadiah birthday...thanks so much Aernie Othman...

orang tua- tua ada cakap. Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari kan....


bookmark


goodies pack


ada wrislet comel..

Sesekali kawan- kawan pergi oversea...memang akan bawak balik souvenir...nanti turn aku pi plak insyaallah x lupa kat kawan- kawan kat opis...ish..souvenir dari lombok pun aku tak bagi2 lagi..bukan apa..rata2 diorang pergi jugak kan..so ada la lebihan souvenir masa aku kemas nak pindah malam tadi...erm...macam nak buat GA tapi tak reti...nanti aku fikirkan eh....tapi korang rasa macam mana?

14 comments:

  1. sernok kan klu dpt brg yg comey2... hehe

    ReplyDelete
  2. nak jugak sebenir! hahahaha...nak GA! nak GA!! tapi cantik la bookmark tuuu

    ReplyDelete
  3. cute n cantik sangat bookmark tu

    ReplyDelete
  4. penanda buku tu comeeeeeeel sgt kak... mmg murah rezeki pemberi2 tuh

    ReplyDelete
  5. cantiknya bookmark tu,, terpegun tengok hehe

    ReplyDelete
  6. dapat hadiah comel2 camni rugi la kalau di tolak kan...kikiki...pssttt...buat GA nanti jgn lupe ajak akak ye...hehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah .. betui usuh jgn di cari

    ReplyDelete
  8. cantik & unik bookmark tu...dulu saya ada boomark dari jepun, bentuk baju kimono

    ReplyDelete
  9. Cantiknya... Semoga makin murah rezeki mereka yang memberi..

    ReplyDelete
  10. wahhhh..cantiknya souvenier tu...cute je..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah