Wednesday, August 24, 2016

Boleh Mengah Makan Dinner Wendy's Beef Up Combo 2

Ni namanya mengidam tahap kronik..selalunya lalu je x pernah rasa nak singgah kat Wendy's ni sebab perasan agak mahal sikit dari MCD...terus decided nak cuba Wendy's plak...mulanya memang ingat normal portion sekali amik koooo......bapak besar betul burger Wendy's ni..dengan double beef  patty yang tebal compared patty burger lain dan yang penting mereka menggunakan 100% pure Australian Beef Patty...memang puas hati dan worth dengan harga dia yg mahal...even burger king pun x leh lawan tauuu...hehehe..sorry la MCD...i dh lama x suka u..ehhhh....


Do it like a true food lover....


Gambaran dari atas...nampak kecik je...hakikatnya besar


This is second bite ok...first macam x cantik je...pehal plak nak cantik kan..


Crispy fries!!!bestttt...


Haaa...aku amik yang set RM18.90 tu ha..siap ada beef bacon jugak...so far..aku suka..sebab apa..sebab ketebalan beef patty yang juicy...sedap..sebiji burger ni mampu buat korang rasa mengah nak abihkan..atau org NS cakap Hongeh.....

So korang kalau nak cuba Wendy's boleh je dapatkan di mana2 restaurant diorang yang berdekatan..for sure memang ada di mana2 mall... Fully recommended!!


Untuk promo ni..aku dapat
 1 x Beefanator Burger
1 x Crispy Chips
1x Regular NESTLE Lemonade 16oz

Portion besar dan memang sodap!!!


24 comments:

  1. Blogwalking here.
    Waaaaaaaaa sedapnya burgerrrrrr

    ReplyDelete
  2. ya Allah kak tergoda nya dengan crispy fries tu hukhuk..ok nnt nak cuba jg..sedapnyer lahai

    ReplyDelete
  3. kalau akak nak tau...Wendy's mmg lg sedap dr MCD..even dorang lg femes dlu kat Malaysia..hahahaha..tapi lama-lama xde dah org g sana...maybe takde tarikan kot

    ReplyDelete
  4. Ini bukan kata mengah nie..
    boleh semput makan sorang² nie..hihihi..
    nampak sedap..meh belanje nieyl satu kak..hihi

    ReplyDelete
  5. Terliru tengok daging beger yg tebal tuuu

    ReplyDelete
  6. sedap wendy ni kak..kalau ke times square....wajib singgah :)

    ReplyDelete
  7. kat area umah sy x de wendy's ni... nk g tmpt lain jauhhhh ;-(

    ReplyDelete
  8. tak pernah try walaupun banyak kali lalu lalu depan wendys nie...nampak gaya wajib terjah jugak nie!

    ReplyDelete
  9. dlu opis area klcc ada juga la merasa wendy's..now dh jauh tkde la nk merasa

    ReplyDelete
  10. Nak kena cuba nie.. Mengancam je nengok bergernya..

    ReplyDelete
  11. perghhh...menarik...tapi tak semua negeri ada ya...tunggu buka di utara...

    ReplyDelete
  12. waaaaa... sedapnya burger tu.. kalau burger king pun kadang semput nak hbiskan.. kalau burger besar gini, tak tahu la macam mna.. hehe

    ReplyDelete
  13. dah lama xlayan wendy's.keje pj dulu tetiap minggu wajib hadap wendy's neh.sedap.

    ReplyDelete
  14. ya Allah meltingnya..besau beno burger dia

    ReplyDelete
  15. nti nak try mkn kat situ..xtaulah kat penang ada ke idok

    ReplyDelete
  16. http://cahayacinta.com

    wendy ada sekli makan tapi tak tahu nak oder apa seba tak biasa makan.tapi kalau lihat sis oder n aduh cam sedap haaa...tungu gajilaj boleh heee...

    terliurlah sudah..ni lah gara-gara masok dalam belog sis suria alahai...sungguh kejammnya kamu ekekek.. ;)

    ReplyDelete
  17. macam tak ada jer kat sini.. kalau ada boleh cuba nih..

    ReplyDelete
  18. Tak pernah try gak wendy's ni.. Selalu lalu je jeling2.. Nak try takut tak sedap.. Hahah! Ni dah ada yang recommend, boleh la cuba nanti..

    ReplyDelete
  19. huwaaaa..sedapnyaaa..tak penah lagi makan di wendys ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah