Saturday, August 6, 2016

Nasib Baik Batu Belah Batu Bertangkup Tak Wujud...

Kalau wujud agaknya...ramai orang kempunan tuju ke situ...
Aku takde la sampai tahap kempunan...tapi teringin nak makan durian..tahun ni langsung takde makan durian tau....sedih hari....lalu kat tempat orang jual durian...tak berhenti pun....sampai hati....

Credit gambar to Google...

Korang faham x perasaan aku...perasaan orang teringin...teringin bukan sebab 'berisi' tau....teringin sebab penuh kat timeline FB dan IG gambar kengkawan makan durian...semua menggoda kalbu...
Kalau unfriend kejap diorang sampai la habis musim durian ok x?
Pas tu add friend semula....
Aci tak?


17 comments:

  1. Saya memahami perasaan SA sbb saya pun teringin sangat makan durian..
    Sana sini tgk gambar org kenduri durian, telan air liur..
    Nak pi beli sendiri tak pandai.. :'(

    ReplyDelete
  2. akak tak mkn durian ke apa kak? takpe baru nk mule musim besar nih... sempat lg nk merasa kak kih3

    jgn msk batu belah kak... nnti blog sapa nk update

    ReplyDelete
  3. MEH DTG RMH SAYA KAK..Makan sama-sama

    ReplyDelete
  4. hahaha..kan kak..rasa nak remove je dari friendlist tu..hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe tahun ni banyak kali beli kak. sebab si hero suka benau durian. tapi kami beli yg murah lah, 3 bijik rm10 la, 2 bijik rm 15 lah

    ReplyDelete
  6. sabar kak..sampai masanya dapat merasa nanti

    ReplyDelete
  7. sekarang nie durian dah mahal.. Susah nak jumpa yang betul2 sedap dan berbaloi dibeli.. Rugi rasanya bila pokok durian (Sebatang je pun) sendiri sudah tidak berbuah lagi.. Kerana banjir..

    ReplyDelete
  8. sedp pulak tengok gmbr durian tuh..Tahun ni baru berapa kali aje merasa..

    ReplyDelete
  9. Durian...perghhh....buat pengat makan dengan pulut ...aduhhh..meleleh air lioq oooiii

    ReplyDelete
  10. sbbkan doyan terus unfriend hahahaha x aci lahhhhh

    ReplyDelete
  11. ni lau dpt oiiiii mmg heaven kan

    ReplyDelete
  12. giler lawa gambo durian SA ni.
    memang ler bleh menyebabkan kejadian batu belah bertangkup :) ha ha ha...
    aida alhamdulillah sukses makan durian kat pesta ari tu. puas!
    weekend ni mr.asben kata nak gi cari sebiji 2 utk di ngap kami 5 beranak :)

    ReplyDelete
  13. Kat mana ntah hari tu husband cakap ada buat buffet durian.. Dia dah pegi kenduri durian dgn kwnnya.. Nnti nak try jugak lepas dah habis pantang nih..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah