Thursday, August 25, 2016

Tak Main La Cucuk Sana.. Cucuk Sini

Kulit Pulih Seperti Sediakala Sejak Guna COSMODERM

Ada plak ingat aku cucuk vitamin c kat muka...eloooo....aku tak main la..cucuk sana..cucuk sini...aku guna product penjagaan muka dengan konsisten je la...ekceli aku dh 8 bulan guna product Cosmoderm ni..guna secara disiplin..kalau x disiplin takde dapat keputusan baik seawal pemakaian..dh tengok kulit muka makin elok aku teruskan guna product ni..

Jom tgok gambar kat bawah..ekceli ada beberapa lagi product aku guna utk set ni..tp gambar xde plak dalam hp..malas nk amik gambar lagi...nanti korang rujuk website je la ye...senang macam tu..my bad..sebelum ni dah amik gambar tp terdelete kot...


Muka yg dh pulih seperti sediakala..dlm gambar ni just guna less mekap..foundation, compact powder ngan lipstick je


Pembersih wajah
Produk yg takde kat dalam ni Tea Tree Oil Purifying Mask dan Tea Tree Oil Anti Blemish


Ini la rahsia aku...aku takde la nak kata aku cantik..tapi aku bangga nak bagi tau kulit aku dah pulih sejak gunakan produk Cosmoderm...so korang kalau ada masalah kulit berminyak or berjerawat boleh la cuba set Tree Tea Oil Cosmoderm..produk ni sangat efektif dalam mennagani masalah jerawat dan mengandungi formulasi khas. Sesuai digunakan untuk remaja dan dewasa...

Gambar dari website

Set ni yg aku guna..


Maklumat selanjutnya korang boleh layari 

Selamat mencuba....


37 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe..x cucuk2 pun..tp ramai ckp cucuk...sbb bila bergambar pipi pau tu muncul

      Delete
  2. ramai gak pakai produk ni
    mmg npk kesannya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak kesan bulan pertama guna...kejap je..

      Delete
  3. Perghhh akk dah cantik, bertambah aumm aummmm... boleh cuba produk ni pula nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat mencuba..nanti Ena aummmm gak...

      Delete
  4. http://cahayacinta.com

    masa hamil muka naik jerawat dah try sabun sebulan ok pastu dia naik pula deiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Product ni dlm bentuk sabun pun ada...check kat website eh

      Delete
    2. http://cahayacinta.com

      ti kita habiskan sabun ni ada tinggal sekerat tak habis pakai buang sayang pula duit tuh hii..
      thnks sis SA ;)

      Thnks a alo sebab sudi ke belog saya :)

      Delete
  5. Macam nak guna tapi risau gak.. sebab muka memang jenis tak guna produk apa pun.. Tapi bila tengok entry sis nie rasa cam nak cubalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la..best sgt...sebelum cuba tgok kat website..ada details ttg product..

      Delete
    2. Ok sis.. nanti nak gi usha website dia.. Thanks for tips..

      Delete
  6. ramai gak dok tgk dah guna produk cosmoderm nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...akak dulu muka teruk..la ni dh ok dh

      Delete
  7. Bertambah cantik ko SA..
    Akak ni jenis kulit kering..
    Jadi jerawat tu susah nak ada tapi kulit cepat kering..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kulit kering kena guna pelembap..check kat website dia..

      Delete
  8. suka cosmoderm ni sebab barangannya halal.

    ReplyDelete
  9. Petang² singgah sini...
    nieyl ada juga baca² testimoni tntg produk cosmoderm nie...
    not bad juga..tapi nieyl masih setia ngan safi sbb masih lagi serasi =)

    ReplyDelete
  10. memnag cosmoderm terbaik..leh tahan beberapa bulan

    ReplyDelete
  11. dana ada masalah kulit berminyak kak tp jerawat takde masalah... ia dtg sebulan sekali seketui dua kih3... tp mcm bgs jgk try nih... serabut kadang minyak nya banyak sgt...
    dana skrg pakai produk neutrogena je... dh lama pakai tak pnh tkr2... n dana tak minat pakai produk tempatan yg cpt sgt dpt hasil cntik tp banyak bahan kimia nya...

    ReplyDelete
  12. Tak cakap cantik pun akak memang cantik.. suka je tengok akak tau...

    ReplyDelete
  13. cantiknya..Nak try guna sbb SB guna produk pengelupasan kulit..agak sakit gak

    ReplyDelete
  14. Ini baru betul2 product.its took 8 month to have a good result. Kalai product lain tu kemain menjanjikan dlm masa tiga hari lah seminggu lah. Tak tau lah kesohehannya..

    ReplyDelete
  15. kalau kita pandai jaga wajah dan pemakanan, in shaa Allah kulit kita pun turut cantik.. tak gitu? produk nih kekadang ikut jugak dengan orang, ada yang sesuai ada yang sebaliknya..

    ReplyDelete
  16. cantik dik kulit ko bersih je...sesuai la gamaknye produk tu ye...bagos teruskan je...tang mulut2 tempayan tu sila abaikan langsung tak mendatangkan kerugian kekdahnye...kikiki

    ReplyDelete
  17. Sama dengan ai.. cuma bab pelembab muka tu ai takdelah consisten pakai setiap hari tapi pembersih muka dah lama guna tapi yang warna kuning.. ;)

    ReplyDelete
  18. menarik dulu mmg nampak kulit kak suria kasar ni ...ni flawless dah

    ReplyDelete
  19. nice share.. risiko cucuk2 ni..

    ReplyDelete
  20. Akak dah memang lahir2 terus cantik kan..heheh

    ReplyDelete
  21. Cosmoderm ni hot gak nih.. Ramai yang review produk ni cakap bagus.. Oklah, nanti boleh la try bertukar ke cosmoderm pulak..

    ReplyDelete
  22. barang cosmoderm ni best...kite puas hati guna cosmoderm..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah