Friday, August 26, 2016

Cerita Tentang Makan Aje dan Hampa....

Hi korang...sihat hari ni...Suriaamanda nyer blog ni x lari dari citer bab makan kan..makn..makan..makan..pas tu food review la..apa laa..sampai buat korang terliur ekkk...sorry la korang..nak buat cane kan..sejak terjebak food review selama ni aku dah x leh lari dari aktiviti makan..semua aku nak cuba kalau boleh..sebab tu berat badan aku ni turun naik..hehehe...sebab tu meroyan..jom tengok gambar makanan aku utk 2 tarikh yg berlainan...

Rabu 24hb - Nyonya Colours Mid Valley

Penang Assam Laksa


Teh Tarik Sedap


25hb - OCoffee Club The Gardens


Seafood Aglio Olio


Ice Lemon Tea


Sib baik kat sini ada wifi..boleh update apps..hehehe...hajat hati nak beli kasut...Nine West tgh sale..tp setiap kali pi situ salesgirl dia xde...xde sapa nak layan..kenapa erk...x sudi nak terima duit aku ke..huh..sampai hati..dah la aku rehat 1 jam je...
Akhirnya pulang dengan hampa...petangnya datang semula lepas opis...still sama..salesgirl takde..korang dh kenapa...sekali tgok kasut aku aimed tu dh ada org amik..demmmm.....

Bukan senang bila aku dh berkenan...at last x dapat jugak...xde rezeki..hilang mood...


21 comments:

  1. sedap tu...saya pun badan dah naik ni..adoiii doi doi

    ReplyDelete
  2. laju-laju skroll ke bawah.. hehehe.. tak sanggup nak bertentang mata dengan menu tu semua.

    ReplyDelete
  3. Patah hati bila kita berkenan sesuatu tapi tak dapat ni. Huhu..

    ReplyDelete
  4. Tergoda dengan Seafood Aglio Olio tu....

    ReplyDelete
  5. Bukan tak ada rezeki tapi nak suruh SA jimat tu dik
    Simpan duit itu dulu tunggu utk lain kali.

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu blh lak gitu ye kak... salesgirl tu pun rehat jgk kot

    ReplyDelete
  7. sedapnya.. tu laa bila nampak makanan yang menarik mesti nak cuba..

    ReplyDelete
  8. http://cahayacinta.com
    hari ini pening sikitlah sis huu..huu..

    huntung le dah dpt gaji len coping eh.. ;)

    eh apa cerita..udah makan patut epy ini sedih drama pula tk pa ce cari kedai lain kot ada cawanan kt mana..mana tempat ker hiii

    ReplyDelete
  9. Laksa tu ! Laksa tu ! Menarik sangat kak oiiii... Memang feveret sangat kalau tengok kuah merah pekat cenggitu.... tetiba macam terasa kuah laksa pulak kat tekak ni..

    ReplyDelete
  10. Sedapnya...
    Esp asam laksa n teh tarik tuuu

    ReplyDelete
  11. Belah subang ni kurang sikit port best kalau kedai biasa. Kedai hipsturrr banyak.. tapi kA ada jumpa satu port best kat belakang airport subang. best!

    ReplyDelete
  12. hahaha biasalah blogger kita ni kan sgt2 wanted..update psl makanan ni mmg wajib

    ReplyDelete
  13. sedap tgk penang asam laksa tu..terliur...serius lama x makan laksa hehe

    ReplyDelete
  14. smlm baru pekena teh tarik..rasa segar hari ni haha

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..

    It's okay SA,LZ suka citer makan, makan, makan.. Bila terliur nanti gigih cari tempat makan.. Nampak sedap semuanya... hurrmmm laksa is my fav..
    Sedapnyaaaaa..

    ReplyDelete
  16. Seafood Aglio Olio tu mengancam..
    Ala.. bila perlukan salesgirl tapi xde, memang menghampakan..

    ReplyDelete
  17. Geramm kan kalau dah minat sesuatu barang tp tak dapat beli..

    ReplyDelete
  18. Teh tarik jugkla win di hatikuuu.. Huhuhu~

    ReplyDelete
  19. mak aihhhh..terliur tengok laksa penang tu..lama dah tak makan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah