Friday, August 26, 2016

Prestasi Blog Yang Makin Meningkat

Alhamdulillah..syukur ke hadrat allah s.w.t
Blog picisan aku ni makin lama makin meningkat walau tak seberapa..pageviews mencecah lebih dari 10k sehari...berkat kesungguhan dan komited diri sendiri..ni cabaran untuk diri sendiri dalam menambah baik kualiti blog walau masih di peringkat awal.

Dulu blogging hanya untuk suka2 sahaja dan x pernah ambil peduli pun tentang pageviews atau unique views sekarang alhamdulillah jumlah makin hari makin naik..oleh itu kena la hari-hari update...income dari blog pun dah mula menampakkan hasil..terima kasih semua diata s kepercayaan yang diberikan selama ini..

Untuk itu kalau ada antara korang yang berminat melantik aku untuk product atau Food review / advertorial / event..
Boleh emel ke  Suriaamanda@yahoo.com
Harga kita boleh runding..ok?

21 comments:

  1. alhamdulillah...moga terus meningkat prestasi blog ye SA

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. bukan mudah nak kumpul pageview sebegini banyak kalau tanpa usaha..

    ReplyDelete
  3. Teruskan.. teruskan.. ai pun suka je baca kat sini.. ;)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tahniah. teruskan berblogging :)

    ReplyDelete
  5. terbaik kak suria! Saya pun masih belajar lagi blogging ni :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak SA! Banyak tu 10k views 👏👏👏

    ReplyDelete
  7. Kak SA, buat entry tips naikkan pv sikit boleh? nak belajar lg dari akak

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah kak...
    Kita masih sendu2 lagi

    ReplyDelete
  9. iols rasa iols tak mampu buat cam ni..

    ReplyDelete
  10. blogger otai yang hebat
    idola iols ni
    ntah bila nak jadi mcm uols ni
    blog iols pun kejap update..kejap bersawang hahaha

    ReplyDelete
  11. Tahniah akak, kalau boleh next post share tips mudah untuk naikkan pageviews blogger...

    ReplyDelete
  12. Wahhhh! Meriah pv blog SA.. Tahniah! ^__^

    ReplyDelete
  13. terbaik la kak..tak pernah lagi dapat pv 10k sehari..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah