Wednesday, August 3, 2016

Gelagat Budak 2 Tahun Yg Mencuit Hati

Macam dh lama sangat tak bercerita tentang Qhaira...rindu kat dia sampai lama gak tunggu dia datang IJN Ahad lepas..sampai dh la lambat..budak2 plak cuma boleh masuk melawat pukul 6 petang je kan...so.. dapat la jumpa kejap je...macam tak puas...ni semalam dapat whatsaap dia demam plak...asyik sebut Atuk ngan Uwan...alahai Qhaira...siannya awak....sedih mama dengar awak demam...rindu atuk ngan uwan eh...

Jom korang tengok gelagat dia...


Masa ni dia tengah membebel ntah cakap apa ntah...dalam pada tu nak makan...pot pet..pot pet je....


Dia perasan aku amik gambar..dia buat gaya ni...gedik....


Masa ni dia cakap " Dida x cyg mama pun..." Sekalu dengan mata2 dia tu ha....


Okey behave kejap...nak makan ni....


Ace oooaa ulu....sepattt mama...ati oce anti...
Read : baca doa dulu mama, cepat mama..nanti dosa nanti


Pelat??
Yes Qhaira sgt pelat...x tau la sampai bila...tp dia sgt bijak...sangat lasak...sangat cheeky...semuanya la...budak kecik kan..buat apa je sure mencuit hati...tapi Qhaira ni ada masa2 tau..kalau dia x nak dekat tu..kalau kita rapat memang di lari..tapi bila time dia nak kat kita....melekat je...aku memang rapat ngan anak-anak buah aku..diorang memang panggil mama...
Ni si Qhaira ni macam2 gelagat dia..kalau dh sekolah ni x tau la macam mana cikgu nak handle...pot pet pot pet sangat ni....sangat rapat jugak dengan Dania...

Semoga semua anak-anak aku membesar menjadi anak yang bijak.....
Amin...


18 comments:

  1. alalala...comeynyaaa...
    tak apa kak..biasa nya nnt dia dah sekolah hilang pekat diaaa...

    ReplyDelete
  2. Comel!!..mesti tak larat nak melayan dia bila bercakap kan...

    ReplyDelete
  3. dah la bijak comel giler pulak tuh!!

    ReplyDelete
  4. comei sgt... time dia tadah tgn tu bersungguh....
    takpe pelat nnti2 lama2 ok tuh kak... aiyan yg dh 5 thn pun pelat lg

    ReplyDelete
  5. Anak buah pun tahu dgn siapa dia nak mendekat
    Org sayang dia pun tahu.
    Cute sangat memang

    ps: moga mak SA terus kuat dan diberi kesembuhan segera.

    ReplyDelete
  6. cantik rambut qhaira..macam rambut aunty masa kecik dulu..ekekeke

    ReplyDelete
  7. cerdik..seronok layan budak yang petah cakap ni.

    ReplyDelete
  8. comel la dia..besar nanti mesti cantik..mata tu ...:)

    ReplyDelete
  9. haha comel ja karenah budak-budak ni kan kak SA...

    lama tak singgah sini...selamat hari raya ka SA

    ReplyDelete
  10. comel.
    tembam.
    sedap peluk.
    mesti kelakar time dia tgh bebel tu ekk, SA :)

    ReplyDelete
  11. hehe comelnya. budak 2 tahun tengah becok la tu

    ReplyDelete
  12. rara dah besar dah..bertambah comel

    ReplyDelete
  13. Chomel sangat nie.. cubit pipi sikit..

    ReplyDelete
  14. anak iols takmo ikat rambut
    ni comel ha ikat..eeee geram kat anak iols hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah