Thursday, August 4, 2016

Kisah Malam Jumaat...

EPISOD 1

*Perbualan suami isteri..*


*Isteri*: abg sebelom kita kawin ,abg selalu bagi saya hadiah.tapi kenapa sekarang abg x pernah nak bagi hadiah..

*Suami* :Awak pernah tak tengok,pemancing bagi umpan pade ikan yang dah kene tangkap?..

*Isteri* :😤😤😤😤


 *EPISOD 2*


*Perbualan suami isteri.. lagi..*


*Isteri*: abg, sebelum kita kawin abg selalu bawa saya jalan2. tapi kenapa sekarang abg dah x pernah bawa saya ke mane2.. terperuk je kat rumah..

*Suami* : hmm.. awak rasa kita boleh kawin ni sebab ape?

*Isteri* : laa abg ni, mesti la sebab jodoh

*Suami* : haa betul dah la tu.. kan org tua2 kate kalau jodoh tak kemana. so tak payah la ke mane2.. duduk je kat rumah.

*Isteri* :😤😤😤😤

Jangan marah....gurau je ye....

16 comments:

  1. Isteri memang suka bertanya...nak pujian je tu...sbb tu org lelaki kena rajin puji isteri...mesti jarang dah tanya soalan pelik2...x caya buat lah kan hahaha

    ReplyDelete
  2. macam-macamkan gelagat berumahtangga ni....tapi semua tu mematangkan diri....thanks buat akak tersenyum pagi ini...hehe

    ReplyDelete
  3. kih3 pandai je nk lpskan diri en suami tuh kn

    ReplyDelete
  4. kahkahkahkah... terima kasih bg point utk x kluaq lps kawen. hahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha...kong jak somi dia...tapi dalam rumah tangga ada gurau senda camni baru la best kan... :p

    ReplyDelete
  6. hahahahahhaa...jenuh la jodoh oiii

    ReplyDelete
  7. jahahaha hari tu laki kita buat modal benda ni. bila ajak jalan ke apa ke dia bagi ayat ni. ggrrr

    ReplyDelete
  8. kesian isteri dibuli suami. bergurau sondo namo eh

    ReplyDelete
  9. Wakakaka.. Ini memang lawak.. ada gak member share dekat whatsapp..

    ReplyDelete
  10. hahahahah jawapan yang boleh bw gaduh ni

    ReplyDelete
  11. xpe xpe..ada ubi ada batas
    ada hari boleh balas kuikuikui

    ReplyDelete
  12. Hahaha! Nasib baik husband kite x wat lawak sarkastik macam gini ngan kite.. Klu tdk mogok dapur x berasap la jawab dia.. ^_^"

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah