Thursday, August 11, 2016

Photo Frame Bernilai RM39.90 Menanti Top Komentator August 2016

HADIAH TOP KOMENTATOR AUGUST 2016

Berita baik buat semua follower dan readers blog Suria Amanda...bulan ni aku berniat nak bagi hadiah yang mahal sikit untuk top komentator August. Hadiah berupa Photo Fram berharga RM39.90..Mungkin tak mahal sangat pada sesetengah orang tapi ini hajat aku..


So..korang yang nak jadi top komentator untuk bulan August ni...apa tunggu lagi...jom rebut peluang untuk memenangi photo frame ni...cantik di buat hiasan dinding...bleh letak gambar korang posing dengan yang tersayang atau bleh letak gambar anak- anak...design pun cantik..aku bukan beli kat kedai RM2 ye...aku beli kat Parkson...harga pun aku tak tanggalkan cuma dalam gambar ni tak jelas...

Ok...annoiuncement akan dibuat pada 1 September nanti....

Kita tengok siapa yang kena.....

24 comments:

  1. Wahhh.. Cantiknyaaa....nak frame tuuu..hehe

    ReplyDelete
  2. wow..this is wonderful.. be following your closely.. hoping to win it.

    ReplyDelete
  3. wah siapa lah yang bertuah tu ya.. mesti memasing berlumba2 jadi yang paling banyak komen..

    ReplyDelete
  4. Wow.. Hadiah yang cantik.. suka foto frame macam ini..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. teratas dlm carta setakat ni aida tgk.
      good luck :)

      Delete
  6. ok ok ok gigih komen ni hahaha

    ReplyDelete
  7. cantik frame tu..sapelah yg bertuah ehemmm

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Kalau nak sila laa komen dik.lyn oiii hahhaa

      Delete
  9. moga ada rezeki untuk azlinda alin..ameen..ameen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah sila komen banyak2 okey lyn..

      Delete
  10. Fuyooo...nak nak nak hehehhe..kena rajin komen laaaa ni..ok nnt kita komen hahaha

    ReplyDelete
  11. janji komen.
    menang lom tentu lagi ni :)
    baru terbaca entry ni ari ni.
    mcm xde harapan menang ajer :(

    ReplyDelete
  12. Cantik! Alaa, tapi tak merasa.. Harap bulan ni dapatlah jd top komentator kat nlog SA ni.. Nak mask.. Heheheh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah