Tuesday, August 9, 2016

Kempen Instagram Likes Dan Tambahkan Follower


Ada instagram?
Jom kita tambah likes dan follower nak?bukan apa..sajer meramai2kan follower...sajer support kawan kawan...

Syarat?

  1. Korang ada akaun instagram
  2. Tak private
  3. Like 20 gambar atau lebih ikut tahap kerajinan korang
Ok tak?
semua kena ikut 3 syarat tu la...kena adil ye...setiap yang di follow tu kena la follow balik...jangan la tetiba akaun private plak...berkurun nak kena tunggu accepted kan...masing2 kena la respect each other..korang dah di follow dan gambar dah banyak likes..kena la balas balik kat follower baru tu...

so sapa nak join boleh la tinggalkan link instagram korang kat ruangan komen...

All the best korang..


20 comments:

  1. Best juga nih.. saya ada akaun bisnes je la...

    ReplyDelete
  2. ni link saya,
    www.instagram.com/wan_muliani

    Salam Perkenalan dari Yani...

    ReplyDelete
  3. tkleh pn klik link tu..slh link ke?

    ReplyDelete
  4. menarik jugak ni :D tambah2 kenalan

    https://www.instagram.com/hanis_amanina/

    ReplyDelete
  5. Nah..link ig saya..SA punya mmg dah lama folo..
    https:/www.instagram.com/fieza_sani/

    ReplyDelete
  6. Yeahh menarik ni...jemput singgah hehe
    https://www.instagram.com/shiqinsunshine

    ReplyDelete
  7. nanti nak p bom laa.. lama tak mengebom IG orang.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Kita memang dah follow sis.. jap gi kita bom IG sis ye..

    ReplyDelete
  9. wah best2..nnti kalau rajin Aina follow hehe ><...btw,done klik iklan nuffnang..Jemput singgah blog Aina http://ffaaina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. jap nak pi bom nuklear kat ig korang tunggu tau

    ReplyDelete
  11. https://www.instagram.com/mommy_diamonds/

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah