Friday, August 12, 2016

2 Hari Yang Amat Membahagiakan


Walau Hanya Sekejap Tapi Amat Bermakna


Minggu lepas adalah minggu yang amat membahagiakan di mana aku berpeluang menghabiskan masa dengan anak dara kesayangan aku..walau sekejap sahaja cukup aku rasakan dunia aku terisi...tak tau lah macam mana aku nak ungkap dan nak jelaskan kat korang...macam ni keadaan aku bila peluang tu datang...terus bawak dia makan2 spend time sama-sama...maafkan mama kakak..mama terpaksa berkorban duduk jauh dari kakak demi memastikan segala keperluan kita cukup...its not easy sayang but mama promise..mama cuba luangkan sepenuhnya masa yg mama ada untuk kakak bila sampai waktunya...

Jom tengok gambar apa yg ada...just takde gambar dengan dia sangat..ini je yang sempat ambil untuk abadikan dalam blog...

Ni makan kat IKANO, 
Oriental Wok By Ali


Kuew Teow Kung Fu - Fav Dania


Sizzling Yee Mee - Mama punya

Sabtu Dinner kat Treesteakhouse Sungai Buloh


Lamb & Beef - Mama Punya


Cengal Chicken Chop


Jumpa plak baby nenas dari Thailand kat MBG
Sedapppppp


Sebab dah banyak sangat makan makanya kena la detox kan..


Ye rahsia selama ni...selain mengamalkan pemakanan yang berkhasiat..aku detox dengan Herb-Lax ni ha...beli kat kawan blogger Azlinda Alin...tapi x leh makan selalu..kena makan selang 2-3 hari..kalau tak nanti sure lemak2 yang diternak menjadi daging tau...i nak maintain x nak gemuk macam dulu..hehe..

Rindunya kat Dania...lepas dia habis UPSR nanti aku cadang nak bawak dia duk KL...luang masa ngan dia..eh..next month 25 hb birthday dia la...eh...dia dh kena buat IC laaaaa.....erm...cepat betul besar anak dara aku tu.....




16 comments:

  1. wah ni lha ghupenya rahsia sis SA ea...jom singgah http://ffaaina.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. jahat benar akk ni, letak gambar makanan tu..dah la peberet saya tu.. hehehe. Btw, mmg best herblax tu...puas membuang. ringan badan hehehe

    ReplyDelete
  3. alaa lama nya tk makan kuewtiaw ladnaaaaa

    ReplyDelete
  4. Cik Nad dapat rasakan kebahagiaan SA bersama anak 2 hari tersebut..be strong dear..;)

    Ehh anak kita sebaya la..anak sulung saya pun nak ambil upsr thn ni..semoga diaorg sama2 berjaya..amin.

    ReplyDelete
  5. Tengok makanan akak sudah membahagiakan siqah. Hehe.

    ReplyDelete
  6. semua menu2 tu fevret
    tp skrg ni kena hold dulu ye
    ooo ni rasia uols maintain slim ye
    ok nak pi cari herbalax jugak hahaha

    ReplyDelete
  7. sure dania suka dpt bersama mama diorg kan
    ha dania nti pau mama byok2 ye hehe

    ReplyDelete
  8. Oooo makan herba lax. ida kalau shaklee makan alfafa je... nti nk beli la herbalax ni hehehehhee.. patut pun kak SA maintain gitu!

    ReplyDelete
  9. sedapnya kuey teow tu kak..feveret tu..

    ReplyDelete
  10. Lamanya tak pergi Ikano..
    syok jalan2 disitu..

    ReplyDelete
  11. Baby nenas tu sedap ke sis SA? Dah lama a tapi belum jumpa lagi.. Huhu~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah