Tuesday, August 2, 2016

Shahida Bajrangi Baijaan...

Hi korang...
Korang sure dh tengok Bajrangi Baijaan kan..lakonan Salman Khan yg begitu menyentuh perasaan..tgok banyak kali pun x muak..antara cerita hindi yg berjaya buat hati aku terpaut..terpaut dengan kecomelan dan keayuan wajah kanak-kanak perwmpuan yg memegang watak sebagai gadia bisu bernama Shahida..perjalanan cerita yg. Sangat bagus..lakonan Salman Khan pun sangat Superb

Jom kita tgok wajah Shahida di luar filem...comel dan ayu sangat...





Part paling sedih masa Shahida jumpa mak dia semula..hati aku sebak sangat masa tu...perlahan2 lap air mata..kang nampak kat diorang sure kena kutuk kan...selain hati terpaut pada jalan cerita dan moral yg disampaikan...aku terpaut pada lokasi penggambaran filem ni...cantiknyaaaa...produksi  filem hindustan ni aku kagum part kesungguhan diorang cari lokasi menarik di seluruh dunia..no wonder setiap filem baru..terus mendapat sambutan luar biasa...box office ko...dengarnya Bajrangi Baijaan ni lagi tinggi dari Dilwale kan?


31 comments:

  1. Kakak tengok cerita ni SA masa raya hari itu (kat TV3)
    Tapi tak dpt tengok habis sebab ada tetamu datang.
    Budak ni bisu terpisah dgn mak dia. Akhir cerita tak tahulah kakak tapi SA kata dia jumpa balik mak dia tu mesti syahdu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time raya wajib la x dpt tgk tv kak.
      sama ler kita :(

      Delete
  2. mmg cntik budaknya.. best juga crita ni

    ReplyDelete
  3. Tak tgk pun lagi kak..tp comel bdk ni

    ReplyDelete
  4. Dah download.. tak tengok lagi...

    ReplyDelete
  5. memang comel budak ni, suka sangat tengok dia dlm cerita ni...siap rekod nanti boleh repeat tengok

    ReplyDelete
  6. dah lama akak tak tengok ceta hindustan ni SA
    tpi bila tengok shahida ni mcm memanggil2 je utk menonton semula
    comel lah

    ReplyDelete
  7. mmg best, yup...cerita ni rating lg tinggi dari Dilwale..huhuhu..kan SRK nak kena saman dgn pengarah dia sbb Dilwale tak laku..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu x silap ler aida dgr kat radio, dek krn ni, SRK return duit gaji dia berlakon dilwale.
      dek krn pengarah dia kata SRK la punca nyer...
      pada aida, ok ajer citer tu.
      takkan boleh lawan KKKG, or dilwale dulu2, or kuck2 h.hai...

      Delete
  8. masa tengok comel betul budak ni

    ReplyDelete
  9. lastly die dah ta bisu , best cerita ni :D

    ReplyDelete
  10. Comel nya diaa.. dapat bayangkan muka dia time besar..

    ReplyDelete
  11. besar esok nanti jadi pelakon femes ganti aisywarai nie...tgk le....kecik2 dah nampak cantiknye kan along..besar nanti siap le jelitawan gituuu....

    ReplyDelete
  12. aida tgk skit skit jer iklan citer ni.
    lom tgk full.
    kata nyer lebih baik dari dilwale ekk?

    ReplyDelete
  13. Betul tu, memang best sangat citer ni. Saya pun dah 5x tengok... siap simpan lam pendrive lg. Nt bila2 senang bole repeat tgk...

    ReplyDelete
  14. akak x suka tengok hindustan dik...tapi cite ni akak tengok..tu pon memula cik boss yg pakse...pakse hokey...hahaha...dah tengok skit terus melekat...comey budak pompuan ni kan...betol tu cantik gegila kan lokasi filem ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, industan best kak oii...
      lagu byk :) ha ha ha...

      Delete
  15. tak berkesempatan nak tgk lagi citer nie

    ReplyDelete
  16. comel sangat budak ni..suka tengok dia...

    ReplyDelete
  17. hari tu tengok sekerat-kerat jer..katanya masa kat tv3 ada potong gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan, banyak jugak dipotongnya

      Delete
    2. tv3 memang gitu.
      citer 3 jam jadik 1jam setengah jer.

      Delete
  18. Betul2..kategori cantik budak ni..masa tayang kat tv3 haritu, tak tengok sangat..tgk gitu2 je..

    ReplyDelete
  19. tak sempat tengok hari tu. comelnya lahai budak ni. macam arab pun ada . anak hindustan memang comel

    ReplyDelete
  20. sedih tengok part last tu..comel shahida @ munni ni

    ReplyDelete
  21. Nama watak tu sama dengan nama kita..
    Nak bagi tahu tu je..
    kikikiki..

    ReplyDelete
  22. xpernah tngk lagi cerita tu.. T_T

    ReplyDelete
  23. dah tengok..mmg comel budak ni

    ReplyDelete
  24. mula tu ngis lah jugak kesian dia kena tinggal ngan ketapi tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah