Sunday, August 21, 2016

DLCW Tetap Juara Di Hati Rakyat

Gambar dari google

Wajah kekecewaan DLCW...
Relaks Dato, u did a great job....pingat Perak pun dah cukup buat kami semua rakyat Malaysia berbangga...tewas kepada Cheng Long 18-21,18-21 dengan kerahan segala kudrat nya selama 1 jam 30 minit bukan satu usaha yang mudah. walaupun tewas DLCW telah menunjukkan corak permainan yang sangatembanggakan kita semua.
DLCW walau perjuangan di bumi Rio berakhir dengan kekalahan yang amat pahit untuk ditelan.Sebelum DLCW menggantung raketnya, dia akan kekal di kenang sebagai Raja kejohana Siri Super Dunia yang hampir kesemua disapunya kecuali Kejohanan Dunia dan Olimpik.

DLCW tetap juara...we love you DLCW

18 comments:

  1. stuju tuh kak... kami ttp bangga, dato lah emas di mata kami

    ReplyDelete
  2. Dia dah berusaha keras tapi nasib tak menyebelahi. Takpalah. Silver pun kita patut bangga juga.

    Tahniah DLCW!

    ReplyDelete
  3. Hidup DLCW...pungutan mata tu lebih kurang seri je tengok...hebat dimata kami sudah

    ReplyDelete
  4. tahniah DLCW.. bukan rezeki nak dapat Emas.. semua tu dah ketentuan Allah kan.. :)

    ReplyDelete
  5. Nama beliau tetap terpahat dalam sejarah Badminton negara.
    Tahniah buat beliau.. ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah DLCW.. ! Kini satu sejarah tercipta

    ReplyDelete
  7. tp x puas hati sbb baru masuk final..semua duk aim emas...haihhhlah

    ReplyDelete
  8. semoga DLCW terus maju jaya di masa hadapan.. tahniah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah