Tuesday, August 16, 2016

Nasi Lemak RM1 Air Tangan Anak Muda

Bukan senang nak tengok anak muda dan lelaki pula buat bisnes nasi lemak...harga plak boleh tahan..dengarnya di Seremban ada sorang anak muda buat bisnes ni..nasi lemak yang dijual dengan konsep pukal dan beliau turut membuat servis penghantaran mengikut jumlah yang di pesan oleh pelanggan..wah..best la orang Seremban..Nasi Lemak dijual dengan harga RM1 sebungkus sahaja..murahkan?



Komen di FB kawan
Nasi lemak RM1 ..sedap sambal nya.. nasi ea terasa mcm omak2 buek masa dulu.. Terbaik adik yg encem tu buek...siap hantar tu..hari ni masuk 3 Kali no order atas permintaan Kawan2 di Terminal one.
‪Sesapa dok Seremban boleh order dengan wasap Adik encem 01126245493

So warga Seremban..nak dapatkan Nasi Lemak murah dan sedap serta berbaloi- baloi..boleh la contact adik ensem yang tak ketahuan namanya tu...mana tau korang nak order banyak untuk meeting ke..majlis2 tertentu or nak bersedekah kan..boleh order dan boleh bantu perniaagaan beliau kan....


33 comments:

  1. haritu ada jugak org jual nasi lemak RM1,sedap pulak tu..tapi skrg dh xde T_T huhu

    ReplyDelete
  2. area umh pn ada nasi lemak rm1 tp susah dh nk jmpa kn..paling2 org jual rm 1.50

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, pandai cari pendaptan secarayang baik begini :)

    ReplyDelete
  4. Masih ade lagi orang jual nasi lemak RM1 ye...sedap kompem orang akan repeat order kan..

    ReplyDelete
  5. bukan senang nak dapat nasi lemak seringgit sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, bukan senang nak jumpa sekarang ni..

      Delete
  6. kadang2 org meniaga ni bukan nak untung mana. tapi dia suka orang makan masakan dia, jamu orang makan sedap2. ikhlas memasak. compared tu yg jual mahal2 tapi rasa ntah apa2. niat masing2 la kan. semoga adik ni murah rezeki sentiasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak dpt pahala & keberkatan.
      jual murah, ramai beli, untung juga kan :)

      Delete
  7. murah semoga hamba Allah tu dimurahkan rezeki ...

    smlm pun ada adik2 mana tah dtg rumah jual nasi lemak dgn mee goreng ..sedap harap hari ni adik2 dtg lagi .....

    ReplyDelete
  8. Kat BTHO Cheras ada nasi lemak 50 sen. Siap bungkus daun pisang lagi. Sedapppp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok yg ni aida terpaksa setuju.
      kalu gi umah kakak aida, kan SA, mesti pepagi abg ipar beli nasi lemak 50 sen cute miut ni.
      nanti bebila aida share :)

      Delete
  9. Kira murah sangatlah tu Rm1...Zaman ni mana nak dapat? Nasi lemak ni kena sambalnya sedap baru best. Tapi mak pulak kalau tak de ikan bilis mcm kurang lajulah pulak makannya.

    ReplyDelete
  10. Rezeki ada di mana2 dan ada pelbagai cara untuk tambah rezeki..yang penting ada kemahuan dan usaha...

    ReplyDelete
  11. Murah dah tu rm1...mana nak carik sekarang ni..siap ngan daun pisang gtuu..

    ReplyDelete
  12. Bestnya kalau siap hantar.. sekarang nie memang konsep order dan hantar..

    ReplyDelete
  13. wow boleh aida contact ni, SA.
    senang nak belanja anak2 buah kat opis ni.
    sambil bantu adik encem :)
    in shaa Allah...

    ReplyDelete
  14. Memang murah.. siap packing asing lagi sambal ha..
    Baguslah mudah2an makin terus maju dalam bisnes

    ReplyDelete
  15. Wah murahnyaa. Berbaloi jugak tu, nasi pun banyak. Moga murah rezeki beliau :)

    ReplyDelete
  16. bukan senang nak cari nasi lemak yang murah dan senang.

    ReplyDelete
  17. moga trs ramai yg mengoder.... yelah mana nk jumpa ns lmk singgit skrg nih kak oi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Dana..mana ada org jual murah macam tu nak plak area KL

      Delete
  18. murah tu kak.. kat sini memang tak jumpa la nasi lemak Rm1 tu

    ReplyDelete
  19. Wahhh...murahnye. Mane nak dpt rege tu dah skrg ni.
    Kalau nak delivery, minimum order berapa SA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah kan...boleh wassap no tu..rasanya 20 bungkus ke atas dia boleh delivery kot...kawan SA tu order 30 bungkus ari tu

      Delete
  20. sedapnyaa nasi lemak tuuu..teringin pulakss

    ReplyDelete
  21. Moga makin murah rezeki adik encem tu. Moga dia sihat dalam usaha menjana pendapatan dia agar bertambah maju.

    ReplyDelete
  22. hat ni pun lama x makan huwaaa rinduuuu

    ReplyDelete
  23. kat sini dptlah lagi nasi lemak RM1

    ReplyDelete
  24. Murahnya! Murah dan sedap.. In Shaa Allah boleh pergi jauh perniagaan adik ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah