Thursday, August 11, 2016

Dinner Western Di Gloria Jeans Cafe

Jarang dapat makan western ngan Abah...seingat aku macam tak pernah..aku rasa macam ada jer...eh...ntah la...abah siap cakap ini firwst time makan Lamb Chop..selama 62 tahun dia hidup katanya..ini la first time dia makan pegang garfu ngan pisau..alahai...betul ke...serba salah plak rasanya sebab tak pernah bawak abah makan western....ye la...dulu tak merasa..sekarang sesekali boleh la abah...selalu rasanya macam tak mampu je...hehehehe...apapun sesekali seronok dinner ngan abah..mak pun ada gak teman...cuma mak tak boleh makan makanan luar kan...mak kena makan makanan hospital..tapi aku bagi gak la dia rasa sikit French Fries...apa plak rupanya dia tengok jer kan....


Lamb Chop RM23


Chicken Maryland RM18


First time makan lamb chop katanya...tp pegang pisau perfecto dah


Cuppucino Panas RM11


Settle 2 beranak makan

Alhamdulillah....kenyang perut..happy tummy....amboi...makan bukan main lagi....alahai...bukan selalu...sebab aku tak bawak makanan untuk petang...so aku ajak abah makan kat Gloria Jeans tu...dah situ je tempat yang agak selesa skit...cafe hospital abah dah muak makan kat situ....
layankan aje...namapun sesekali kurasa teringin kan....

Tengok abah dah kenyang so senang la hati....maunya tak kenyang...big portion gak tu....banyak....

21 comments:

  1. Amboiiii best nyer dating dgn abah~

    ReplyDelete
  2. betul..lagi serba salah bila mak/abah cakap tak pernah makan western..huhu..rasa macam anak yang jahat je..hihi

    ReplyDelete
  3. kena bawak selalu la SA..gaya pegang pisau macam selalu makan WF je nih..ehehehh

    ReplyDelete
  4. Kakak dpt rasakan yg SA mesti puas tengok abah makan
    Alhamdulillah mak walau masih belum sembuh betul dah boleh makan fries pun lega juga SA
    Tak rugi buat yg terbaik utk mereka. Selagi mereka ada pasti ada doa utk SA.

    ReplyDelete
  5. Seronok bila dapat belanja parent makan. Auni pun harap satu hari nanti mampu untuk belanja mama abah makan camni..

    ReplyDelete
  6. bestnya dinner dengan abah.
    western lagi..

    ReplyDelete
  7. Terliur tgk kak...mcm ade sesuatu terbit dlm hati bile kita belanja org tua mkn kan kak??

    ReplyDelete
  8. Sedap! Lamb chop! Alhamdullilah. Ada rezeki dikongsi bersama =)

    ReplyDelete
  9. Wah.. bestnya.. lama dah tak dating ngn abah..
    Bila tengok entry sis nie, tetbie rindu kat abah kita juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ler kita sha...
      rindu dgn abah mak :)

      Delete
  10. Fuyoooo dapnyer..bak sini skit laa kak...

    ReplyDelete
  11. cuppocino tu walaweiii sedap aihh

    ReplyDelete
  12. gloria jeans ni ~ aida lom pernah masuk :) hi hi...

    ReplyDelete
  13. Yang sebenarnya.... Kite is terliur tgk capuchino tuuu.. Slurrp! Menggiurkan sungguh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah