Tuesday, August 16, 2016

Lara Alana Miliki Program Realiti TV Sendiri

Program Realiti Lara Oh Lara 

Anak kepada pasangan selebriti popular Awal Ashaari dan Scha Alyahya iaitu Lara Alana menjadi kanak-kanak pertama yang memiliki program realiti sendiri berjudul Lara Oh Lara..
Percaya tak Lara mempunyai jumlah pengikut seramai 2.1 juta di laman Instagram..antara pengikutnya aku la..hehhe..dari dia kecik aku follow..suka tengok dia yang cheeky, comel dan geram tengok keletahnya...

Sumber google

Menurut Awal, program ini bukan sahaja memaparkan aktiviti harian Lara di rumah tetapi juga di sekolah, taman hiburan, percutian ke Jepun dan beberapa lokasi lain. selain menjadi kanak-kanak pertama yang mempunyai program realiti, Lara juga mencatat sejarah apabila memiliki pengikut si laman instagram yang tertinggi dan laman facebook Lara juga mencatat jumlah likes tertinggi
Lara oh Lara akan mula bersiaran esok jam 9 malam di saluran Astro Ria dan Astro Ria HD..

Confirm aku kena tengok ulangan siaran la sebab rumah sewa aku ni takde Astro...alaaaa...nak tgok jugak...kena cari kat youtube la nanti kan....sedihnya..dah la Lara tu comel..suka tengok keletah dia...


23 comments:

  1. Kekecik dah glemer budak Lara homey2 ni kan :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh caya laaa Lara.. comel sangat sangat dia ni. suka tengok..

    ReplyDelete
  3. Comel sangat Lara! Siqah pun penyumbang kepada 2.1 juta follower lara. Pasti tengok rancangan Lara =D

    ReplyDelete
  4. femes lara kecik2 dh ada program realiti sdri

    ReplyDelete
  5. dr kecik aku suka lara ..sbb dia mcm comey gile kot

    ReplyDelete
  6. Bertuahhhnya...murah rezeki lara ni kannn..

    ReplyDelete
  7. Alahai comelnya..... kecik kecik dah femes ek

    ReplyDelete
  8. mmg sangat comel kan...eeeh mlm ni kan...alaaa...mcm ada program mlm ni...bila erk siaran ulangan....

    ReplyDelete
  9. Untunglaaaa siap ada program sendiri..macam mak ayah dia dah glemer..

    ReplyDelete
  10. memang penuh la tabung pendidikan lara ni.
    kecik2 da ada pendptan :) bertuah!!!

    ReplyDelete
  11. Comelll...
    Tapi jgn syeksi camtu bile da besa t eaa..hehe.

    ReplyDelete
  12. hebat dak kecik ni..kecik2 dah ada program tv..hakakk mampu tengok jee..ehhh. umh xde astro...haha

    ReplyDelete
  13. Bertuahnya dia.. ;) Alhamdulillah rezeki untuk masa depan.

    ReplyDelete
  14. untung dia..kecik2 dah buat duit..sng idup kamo nti lara

    ReplyDelete
  15. Suka jgk tgk rancangan Lara Oh Lara ni.. Tengok keletah Lara, alahai comel & cerdiknya.. ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah