Thursday, December 6, 2012

Alhamdulillah...Laris....


Seronoknyaaaaaa
Pagi ni buat entry pasal sabun susu beras collagen tu...saja jer nak jual..nak cuba2 berbisnes guna blog
x sangka lak ramai yang minat..siap mintak sedozen padahal stok kat aku dah laris macam pisang panas..
to Rozila Kamaruddin, tunggu stok masuk next week eh dear...i dah reserve 1 dozen for you..
kepada yang lain2 yang berminat tadi..thanks so much...jgn serik berurusan ngan aku yer...
seronok plak sebenarnya meniaga ni eh...cuma aku x banyak masa jer..kalau banyak masa dah lama dah aku meniaga..hihi...tp ada gak la aku meniaga barangan handbag..x sure plak korang berminat ke tak...aku dealer barangan ALFIO RALDO dari handbag,beg duit, jam tangan sampai la ke kasut. tp for serius buyer only la ye...kalau ada sapa2 minat...bg tau aku...nanti balik Seremban aku siapkan gambar2 dari katalog ALFIO RALDO utk korang...boleh tahan jugak handbag dia cantik2...wrislet pun ada...so far customer aku sedara mara ngan adik beradik aku jer...beli utk diri sendiri pun ada...

Sapa2 minat nak tau pasal barangan ALFIO RALDO sila tinggalkan komen, nak plan jumpa aku face to face and review the catalog pun boleh  sambil2 boleh gather2 mcm tu..tp inform awal2 eh...barangan ALFIO RALDO amik masa 2 minggu utk sampai...thats why im looking for serius buyer only....

Kepada yang nak beli sabun...masih ada 5 ketul jer lagi tinggal dalam tangan aku

Once stok sampai aku buat pengumuman

Yang dah buat payment td thanks so much, esok aku pos utk korang....jgn serik berurusan ngan aku eh..

Mak Jemah baru nak belajar2 online business..

6 comments:

  1. Salam... su, best kan beniaga online nie... sy pon baru bjinak-jinak niaga popia mini ikan bilis n scrub legano spa... best sgt... haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la...seronok sgt2...scrub legano...mcm best jer bunyinya..

      Delete
  2. Replies
    1. best sgt...tgh fikir nak meniaga apa plak lagi...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah