Tuesday, December 18, 2012

Stok Baru Sudah Sampai...


BERITA TERKINI!!!!
Stok Sabun Susu Beras Collagen aku dah sampai......tp malangnya tinggal sedozen jer lagi....
ada sapa2 nak?dah macam pisang panas dah ha....

usah di herankan kualiti gambar ni yer..akak ko ni xde DSLR utk bagi cantik gambar2 ni...



HARGA PROMOSI UNTUK SAMPAI END OF DECEMBER
BERMULA JANUARY HARGA DAH LAIN YE....

1 ketul = RM3
1 dozen = RM24 ( Seketul RM2)

Postage > 1-6 ketul : RM6.00 > Semenanjung Malaysia
               1 dozen > RM8.00> Semenanjung Malaysia

Postage > 1-6 ketul : RM10.00 > Sarawak
               1 dozen > RM12.00> Sarawak


Postage > 1-6 ketul : RM12.00 > Sabah
               1 dozen > RM14.00> Sabah

Postage guna POS LAJU

Sabun susu beras collagen ni dihasilkan 100% dari bahan- bahan semulajadi. Merupakan produk asli dari Thailand yang terkenal serta diamalkan oleh gadis2 dan juga orang dewasa bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.Kita boleh lihat ramai gadis2 dari Thailand yang mempunyai kulit  yang cantik dan cerah.


FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN

  1. Meratakan tona kulit
  2. menganjalkan struktur kulit
  3. menggebu dan mencerahkan kulit
  4. membantu menghilangkan bintik2 hitam
  5. menghaluskan kulit
  6. memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
  7. Melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah
KANDUNGAN @ BAHAN
  1. Rice Milk Extract
  2. Vitamin B3
  3. Vitamin E
  4. Olive Oil
  5. Palm Oil
  6. Natural Glycerin
  7. Collagen Powder
KHASIAT
  1. Menbuatkan kulit muka  lebih cerah, lembut dan tegang
  2. menanggalkan semua kotoran minyak dan sel kulit mati
  3. menghilangkan dan memudarkan parut jerawat dan jeragat
  4. Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula ia membantu:
  1. Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda
  2. sesuai utk semua jenis kulit atau kulit bermasalah
  3. Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  4. Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
  5. boleh menghilangkan bau badan

CARA2 MENGGUNAKANNYA
  1. Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari
  2. Urut atau gosok di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
  3. ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di dalam kulit


BERMINAT?????
sila email aku 
suriaamanda@yahoo.com

UPDATE TERKINI
SABUN DAH HABIS..DAH ORDER TP BELUM ADA STOK..
ADA STOK BARU NANTI AKU UPDATE LAGI EH..

9 comments:

  1. wah...promosi besar-besaran dah ni kak... ^_^ gud gud... tumpang gembira... tapi memang betol la cakap akak... biler pakai terasa kelainannya... ngeee... x sia-sia ikowt nasihat dan promotion akak nih...

    eh...yang lain-lain tu beli tau jangan tak beli... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Farah...kena pakai selalu dan lama baru nampak kesan yang betul2..kalau sekali pakai nak nampak perubahan sure namanya MAGIC...hehehe...thanks again..x nak order lagi?akak ada 8 ketul lagi left...

      Delete
    2. akak... end of this month In Shaa Allah, Farah nak order dari akak... satu buku sabun seminggu jer pakai...pas tu dah bukak pek yang baru...

      Delete
    3. Fara tunggu akak buat pengumuman stok eh..buat masa ni lom ada stok baru dear...

      Delete
  2. Masih ada tak kak? :)

    ReplyDelete
  3. Gгеat post! We will be linkiոg to this paгticularly great article on our website.
    Keep up the good writing.

    Here iѕ my web site reverse your diabetes today review

    ReplyDelete
  4. Αwesome! Itѕ really amazing piece of writing, I
    havе got much clear іdea regarding frοm this article.

    Also visit my web blog; reverse your diabetes today cure

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah