Friday, December 21, 2012

Cool Giler..


Sekarang ni kat opis..musim dapat organizer ngan calendar dari client2 kan...semalam ada guest dari Korea ke Jepun ke lupa plak...dia bagi kat selected exec ngan my boss..tgok2 calendar..siap personal name 
ada kat every month pages tu...jeles mak nok..apa ntah..department aku ni...sekangkang labu labi jer staffnya..x sampai 20 orang pun..tp selected people jer dapat...sentap tau......


sorry gambar x clear..
Nama Boss aku,....

engineer belakang aku ni...

cool kan?

Nak propose kat Admin la...next year nyer calendar buat mcm ni utk every staff 
eh eh....tahun ni year end gift dengarnya Malakoff bagi sorang satu smarttag....laaaa....
memang la x semua org ada smart tag..but...fikir logikbalik x semua staff ada keta...belasah la labu...orang dah bg free...amik jer la..yang penting aku dapat...yang penting lagi...keta aku dah ada smart tag...
senang x yah beratur panjang kat touch and go..masuk jer lorong smart tag tu...


16 comments:

  1. gila best dapat smart tag kak :D
    klu ada org xnk, meh pos kat kte, kte xmampu nak beli.. :D

    ReplyDelete
  2. best giler dpt smart tag..
    i kena beli sendiri uolssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehe...kalau x free xde along nak beli de, pakai je touch and go

      Delete
  3. Peh, calender yg mcm ni costly ni kak....custom made.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...tp knowing malakoff...hurm..what can i say...hehehe...xde makna dia nak layan..

      Delete
  4. wah along...sungguh best dpt smart tag....tak yah susah2 nak beli hah.....

    hujung tahun ni biaselaaa...sure byk kumpul kalendar ngan organizer heeheheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. khennnn...pas tu masing2 sibuk bising..kenapa along dpt byk organizer..

      Delete
  5. bestnyer calendar mcm ni

    ReplyDelete
  6. personalised mmg best..tp dee suka calendar Etiqa..besar..pastu ada sticker yg comel2..hihihi..

    ReplyDelete
  7. ah ah.unik....opis Ayu lum start lagi kenduri kalender..baru dpt 1 hari tu, tu pun mcm tak cun sgt jer..

    ReplyDelete
  8. Calendar every year dapat.. cantik atau tak, tak kisah.. janji boleh guna..
    smartag..? skrg lalu lorong smartag pun adakala prob. dan beratur panjang..

    ReplyDelete
  9. cool 1 kalau design sndiri, boleh ler, ikut kerjinannnn kotttt

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah