Friday, December 7, 2012

Lunch Aku Tadi...


Ni la menu yang aku makan tadi masa jumpa Kak Dee, Mimy and Iyra...
Macam2 ghupernya kat Teh Tarik Place tu...nama jer kerja dekat ngan Sooka Sentral..xde maknanya nak terjah ke situ...tp ok la..nice place..makanan pun berpatutan...orang pun x ramai...maybe sebab Jumaat kot...

 mee goreng mamak RM7.20
 Ribena Lychee > ok la..cuma kurang ais..RM5.50
Abaikan resit yang kabur ni,....bergegar la plak...RM13.30

aku sorang jer makan RM13.30 ...mahal?xde la..aku rasa sgt2 murah...td sbb sampai lambat..dorang pun dah abih makan...Iyra makan laksa...hurm..bau dia menikam qolbuku...
tp ntah pehal ntah pilih mee mamak...
so far...
TEH TARIK PLACE 
ok...aku sangat2 recommend...
keluar ke KL Sentral tu menghala Plaza Sentral..korang sure nampak Teh Tarik Place...
senang jer...
apa lagi tunggu...
terjah le...waiter2 dia ensem woooo....mcm SRK...hahahahaha...tp tangan gegar amik gambar...
oppppssss.....oppa gangnam style.......
wink..wink....;)



9 comments:

  1. lenkali kita g makan sini lagi..
    laksa dia best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la...after this kena amik laksa...bau dia sgt2 mengancam td..nyesal malu2..hahahaha...

      Delete
  2. Kalau makanan tu sedap.. bayar mahal pun saya tak kisah.

    ReplyDelete
  3. hihihi cheida rasa mee gorng tu mahal la kak suria.. erkk tak tertelan tapi nmpk sngt sedap!! waaahhh diet!!

    ReplyDelete
  4. Okeh..dah dpt tgk gambar makanan u..sebab kat blog Iyra dia tak letak, terlupa nak ambik gambar sibuk makan katanya..hahaha

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak berjalan area situ sejak pindah dok area Klang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah