Wednesday, December 5, 2012

Si Kembar & Menan...


Bawak si kembar dengan basikal dia tuh..sorong pi taman mainan...berpeluh2 mama long ko ni nak oii....takper la..sayang anak buah nyer pasal..anak sendiri dah kena kidnap ngan maktehnya....
haaaa...gambar kat bawah ni gambar Fasa baru kat taman aku tuh...x tau dah fasa yg ke baper..tp ni kalau x salah rumah harga RM500K..5 bilik...dan 5 bilik air...

 x paham aku naper bentuk mcm tu...maybe sebab nak nampak lain dari yg lain kan...
 ini Fasa yang dah siap..rumah harga RM400K...x ramai lagi yang duk situ...
 Aressa ngan Pak Longnya...he is my kazen...the best kazen ever...sunyi wooo kalau dia takde...
 Adeliya cubaan buat muncung itik....hahahahaha....
 Aressa ni rupanya ada gayat....punya la dia takut nak turun gelongsor tu...siap gigil2 lagi...
korang tgok....muka cuak dia...mmg dia x nak turun..dia pegang kuat2 besi tu...

so kepada Ibu sikembar...pemberitahuan..anak ko ada gayat...kes berat ni...compare ngan Adeliya yang sgt berani...u better do something...dia nyer teruja nak join Adeliya main gelongsor memang membuak2..tp bila naikkan ke situ..dia jadi gayat..siap gigil2 lagi...hey....its not good la...mcm mana nak naik kabel car pi genting nanti ni?ayoyo....
Percaya x.. x sampai 1/2 jam pun kat sini...cuaca sekarang x tentu kan...pagi panas..ptg hujan...xper la tunggu mama balik this week eh...mamam sorong lagi basikal korang keliling taman..mana tau leh reduce lemak mama ni...muahahahaahahahahaaa....gelak syaitonnnn disitu...hehehehe..dasar pemalas senaman kan...

19 comments:

  1. comel aje si kembar ni..
    nak jugakkkkkkkkkk.........................

    ReplyDelete
  2. haishh.. macam nk join kembar main menan skali.. hehe.. gerammm~

    ReplyDelete
  3. HA,AH..SUSAH KALAU ADA GAYAT TU..NAK G BANGUNAN TINGGI NNT MENGGIGIL..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. rambut dia mmg x panjang2..kalau panjang pun bhgian depan jer

      Delete
  5. cam spesis adik je nih..kikiki..yeay ade geng..hahaha

    ReplyDelete
  6. .:: Lokasi perumahan yg menarik... Area mana ya?? ::.

    ReplyDelete
  7. kat Seremban dear, Bandar Warisan Puteri.

    ReplyDelete
  8. .:: Alaaaa... Jauhnya nak berulang balik keje... Kalo balik kampung ok gak... Dah dokek dah tu... Huhuhu!!! ::.

    ReplyDelete
  9. Mak aih mahalnya harga rumah sekarang

    ReplyDelete
  10. boleh tahan gak harga rumah kat area tu..tapi double storey .. ok la tu..kalau nak banding harag rumah double storey kat KL...
    sticker tu Ayu buat kat atas terminal 1..kat sebelah Popular tu kan..ada kedai printing tecik jer..kat situ la..mamat cina tu edit..cantik..memang puas hati

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah