Monday, December 31, 2012

Today's Attire Last Working For 2012


Assalammualaikum......
Hi korang....hari ni last day 2012 kan?aku masuk keja ngan mood malas x hengat....nak2 ramai yang bercuti..tinggal aku 3 orang jer dalam department ni...department sebelah sorang pun xde...
aku nekad dah..2013 aku nak kumpul cuti...hujung tahun nanti aku nak amik cuti lama2 ..padan muka diorang plak kan.....
so...tadaaaaa...today's attire...masih mengekalkan corak2 ceria..konon nak ceria la kan...panggg sket...ngade jer kan....sweet x corak tu?cotton Vietnam...sejuk jer kainnya....sgt2 selesa...
Korang ada yang kerja? Ada yang cuti?
meh la...sembang2 ngan aku ni ha....

18 comments:

  1. samala kak. malas giler. sy pakai baju merah nak kasik naik mood haha

    ReplyDelete
  2. sweet gilers kak... erkss...kak saya pown dalam mood M.A.L.A.S. activated...nak wat Managament Meeting punya minutes pown aduyaiiii bercinta rasanya...boss plaks takder ...

    Saya hari ni pakai polka dot...ekekekeke....

    ReplyDelete
  3. kerja ni hah walau pun malas...
    cpt lah time... nak balikkkk huhuhuh

    ReplyDelete
  4. keja jugak niii...sy pakai bj biru sbb monday blues...hahahha..mls gile nk keja...

    ReplyDelete
  5. nice www.dresslover84.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. comel gile kaler baju ko
    weiii aku berdoa bos kasi 1/2day
    hahaa tp ni bos xmasuk2 lagi
    jgn dia buat perangai masuk after lunch
    aku bom opisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. boss aku x announce pun leh half day....arghhhhhh...tensionnnnn....

      Delete
  7. sy keje ari ni kak :) baru balik dr kg :)

    ReplyDelete
  8. Cuti hari ni, esok pun cuti mcm mls plak nak kerja..

    ReplyDelete
  9. Hahaha boleh eyh pakaian amek mood keje..tak pernah wat cenggitu, tp akan ku try...baru ade semangat kot no wat keje...klu tak malas jeeeeeee

    ReplyDelete
  10. Bersedia untuk selongkar entry lama awak.. hehehe.. sedang nak rajinkan diri..
    Biasa tiap kali hujung tahun saya jarang bercuti.. simpan cuti untuk awal tahun anak nak masuk sekolah..

    ReplyDelete
  11. kalau kain kaler pink, lg2 cutenyee, hahahaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah