Monday, December 17, 2012

Today's Attire


Asal pakai baju kurung jer amik gambar kain kan....
Ramai duk tegur aku hari ni ckp very kalerful...macam gula2 mentos....
ni puji ke kutuk ni....ada aku kesah....janji ada baju kurung dan kain cotton aku beli ni mahal...
all the way from Vietnam...beli masa pi Vietnam tempoh hari...eh...tahun lepas kot...
Janji ceria kan....
Susah la bekerja ngan mereka2 yang banyak mulut ni...apa aku pakai semua jadi bahan cemuhan...
ke ko tak dapat pakai mcm aku pakai?
emosi plak aku.....boss aku ckp cantik jer kain ni...apa kata korang?

16 comments:

  1. entah..pada dee cantik je..sweet gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh tau i pi beli kain..sampi ke vietnam..at last kata x kena bawak ke opis..bengong..nama pun baju kurung...

      Delete
  2. busy body btl.. Kain tu nampak ceria...

    ReplyDelete
  3. Nampak ceria kain tu... Lantak la apa org nak ckp...

    ReplyDelete
  4. pedulikan mereka...janji ekau suko dah...:)

    ReplyDelete
  5. yoo kak, saya suka itu kaler dan itu corak. memang setaiiii la. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Niza...akak smpai tanya boss...x okke corak baju tu...dia ckp ok je..

      Delete
  6. kak, seriussss. cantek gile! dorang dengki dengan akak tu nadia rasa kannn.

    ReplyDelete
  7. kaaaaaaaaaaaaaaaak
    kite suke kite suke
    color color mcm ni bg semangat sket nk buat keje
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe..dorang tu je x reti bermain ngan kaler...kan?

      Delete
  8. buat pekak je.. kalau dorg bising sgt, cakap je, "kang aku bogel baru senyap !".. hahaha..

    ReplyDelete
  9. Biarlah dorang.. lagi dilayan lagi naik tocang dorang nanti.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah