Wednesday, December 26, 2012

Wordless Wednesday 26.12.2012


BENARKAH?????


16 comments:

  1. Hahahahaha....agak celaka jugalak statement wrong number tu.

    ReplyDelete
  2. ya Allah.. teroknye manusia bernama suami tu kalo buat cam gini.. huhuhu...hubby set nama deqla 'sayang'.. dari dulu x penah tukar2..

    ReplyDelete
  3. kikiki

    kureng hasam punyer laki la klu mcm tu...

    so isteri2 sila save no suami begini "SYAITAN"

    boleh gitu? hehehe

    ReplyDelete
  4. erks... ye ke? kalau Boss cam ner tuh?

    ReplyDelete
  5. HAHAHA..LELAKI DURJANA JER BUAT MCM NI..

    ReplyDelete
  6. hampeh betul..
    yg kaki perempuan suka lah buat gini..

    ReplyDelete
  7. HAHAHAH berani laa laki aku buat gini...aku ganyang die cukup2 wey hahaahahah

    ReplyDelete
  8. hamboiiii.. jauh benar pusingan ayat tuh....

    ReplyDelete
  9. my dad is not that kind ...
    dah 15 tahun kawin still kat henpon dia msh tulis name ibu 'my ayang'
    minta dapat bakal imam mcm tu jugak ^_^
    Our parents are so sweet

    ReplyDelete
  10. Hehehe.. berubah gak tapi makna tetap sama.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah