Friday, December 14, 2012

Sabun Susu Beras Collagen Untuk Di Jual

ENTRY NI MELEKAT KAT ATAS NI SAMPAI 14HB,ENTRY BARU KAT BAWAH ENTRY NI EH..



Ada sapa2 nak beli?

1 ketul = RM3
1 dozen = RM24 ( Seketul RM2)

Postage > 1-6 ketul : RM6.00 > Semenanjung Malaysia
               1 dozen > RM8.00> Semenanjung Malaysia

Postage > 1-6 ketul : RM10.00 > Sarawak
               1 dozen > RM12.00> Sarawak


Postage > 1-6 ketul : RM12.00 > Sabah
               1 dozen > RM14.00> Sabah

Postage guna POS LAJU

Sabun susu beras collagen ni dihasilkan 100% dari bahan- bahan semulajadi. Merupakan produk asli dari Thailand yang terkenal serta diamalkan oleh gadis2 dan juga orang dewasa bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.Kita boleh lihat ramai gadis2 dari Thailand yang mempunyai kulit  yang cantik dan cerah.


FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN

  1. Meratakan tona kulit
  2. menganjalkan struktur kulit
  3. menggebu dan mencerahkan kulit
  4. membantu menghilangkan bintik2 hitam
  5. menghaluskan kulit
  6. memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
  7. Melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah
KANDUNGAN @ BAHAN
  1. Rice Milk Extract
  2. Vitamin B3
  3. Vitamin E
  4. Olive Oil
  5. Palm Oil
  6. Natural Glycerin
  7. Collagen Powder
KHASIAT
  1. Menbuatkan kulit muka  lebih cerah, lembut dan tegang
  2. menanggalkan semua kotoran minyak dan sel kulit mati
  3. menghilangkan dan memudarkan parut jerawat dan jeragat
  4. Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula ia membantu:
  1. Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda
  2. sesuai utk semua jenis kulit atau kulit bermasalah
  3. Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  4. Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
  5. boleh menghilangkan bau badan

CARA2 MENGGUNAKANNYA
  1. Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari
  2. Urut atau gosok di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
  3. ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di dalam kulit.

Berminat? Aku dah ambik stok baru ni..
sila email aku 
suriaamanda@yahoo.com

Pengumuman terkini:
stok kat tangan aku dah hampir habis..
tinggal 5 ketul jer lagi...
sapa cepat dia dapat...

12.12.2012 > pengumuman!!!
sabun susu beras collagen stock di tangan aku dah abih...
nanti aku update semula once dah dapat stock baru..


27 comments:

  1. wahh berniaga lak ke cik akak oii..hehe

    ReplyDelete
  2. selamat berniaga dgn jayanya :)

    ReplyDelete
  3. dee baru je beli masa gi hatyai aritu..mmg best gak pakai..rasa lembut je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...see..Dee dah beli dah..now sabun tinggal 5 ketui jer..
      dah order stok baru tp next week sampai...

      Delete
  4. Feedback saya,gambartu nampak macam kurang jelas..mungkin kalau gambarnya lebih cantik,lebih ramai yang berminat...

    P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks atas feedback..insyaallah akan dapatkan gambar yang jelas...

      Delete
  5. kalo nak seketol macam mana nak bayar?

    ReplyDelete
  6. mendapat sambutan yer...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sekali pakai mmg la x nampak kesannya yang...pakai lama dalam tempoh sebulan...sekali pakai itu namanya MAGIC...HEHEHEHEH

      Delete
  8. Hola carino!

    Semoga masyyuuukkk ya! :)) Menarik ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hola Marya...
      buat tambah2 rezeki...baru belajar2...

      Delete
  9. Replies
    1. hi alin..stok baru sampai...tp x byk..ada sedozen je...nk ke?

      Delete
  10. :) saya pn pakai juga sabun ni..btul kak sngt magic :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah