Thursday, December 13, 2012

Dah Selamat Dah....


Alhamdulillah Nik Mohd Farid dah bergelar suami kepada Dr NorAlia Anis...
dengan 2 kali lafaz jer mereka dah sah bergelar suami isteri...
Tahniah....kecik comel jer isteri dia...
Lepas ni mereka akan menumpukan sepenuh perhatian utk majlis resepsi  23.12.12..
Aku dapat jemputan...tp x confirm lagi dapat datang ke tak...dah ada plan nak bawak anak dara 
pi berjalan sebenarnya...
memandangkan jemputan hanya utk aku dan cik abang...kalau boleh bawak anak...boleh jer ubah plan 
pi wedding dia dulu then shoot gerak bawak anak dara berjalan...
orang lain yang kahwin aku plak yang pening nak pi ke tak...x pi kawan opis..tersepit ni...
orang dah bagi kad kan...


11 comments:

  1. selalunya cenggitu la sis... biler dapat jemputan...kadang-kadang bley jadi tersepit jugak...either nak pegi atau tak biler ada keadaan-keadaan yang tidak mengizinkan berlaku pada masa yang sama juga... hu hu hu... ^_^

    sorry baru sempat jalan sini...broadband problem this few days... sangatlah kan...nak loading satu page pown berzaman... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. hahaha btol kak su.. saya selalu pergi je atur kenduri law dpt kad :P skrng invte pkai FB ramai so sy x layan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak kalau dpt kad memang pergi tp tu la..si Nik ni nyer wedding clash ngan plan akak plak...

      Delete
  3. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. amin..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah