Monday, December 17, 2012

Demam Durian Agaknya...

Salam Isnin....hi kwn2.....
How's your weekend?seronok?aku seronok lepaking kat umah...Sabtu lepas je sibuk pi Puchong attend wedding sedara...xde yg menarik sgt...ada la amik gambar..nanti aku update la..now agak bz...hehehe...


korang nampak timbunan durian tu?tahun ni byk plak org jual durian kan...melambak kot durian sampai org x beli..Apakah durian now days x laku?mcm mustahil plak...


ni kat area Pasar Besar Seremban...siap jual murah lagi...selonggok RM25..mahal ke murah?bukan yg bertimbun ni tau...yg dia jual longgok tu...

korang nk tau...durian byk2 yg abah aku beli mmg kitorang x termkn...aku yg hantu durian ni pun tau muak...akhirnya mak buat tempoyak...maka byk la tempoyak baru mak aku...dh dpt dua botol besar dh.. aku nk mintak skit kat mak bwk balik Kepong...tempoyak yg baru sedappp....
posted from Bloggeroid

17 comments:

  1. mmg tgh lambakan durian sekarang nok...terlalu byk...tapi durian sedap sgt kan nok...

    ReplyDelete
  2. biase mcm tu la along...mase baru2 ade kemain semua sakan membeli...siap up kat facebook bagai dah mkn durian heheehehe...bile dah byk dan ade lambakan...org pun dah muak makan mule laa tak laku heheeheh...tapi tu laa, rugi kalo tak dibuat tempoyak kan along....tempoyak drian baru ni sedap rasenyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..dengarnya abah nak beli lagi utk buat tempoyak...hurm...penuh la tempoyak mak...

      Delete
  3. walllaaaaaaaa






    ari tu kat pasar mlm ngumah kite lelong 2 biji singgit!

    ReplyDelete
  4. hamboiii.. menjadi sungguh durian musim kali neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..x tau plak dari mana durian ni..perak ke...mana ke...

      Delete
  5. durian is always my favourite ... angkara durian gak la, aku dah demam uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa salam kenal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti makan banyak ni....tu la demam...salam kenal jugak

      Delete
  6. dah jemu dah durian kak... dah jadi outdated cket dah kowt dekat diri saya...ekekeke... kak..btw... dah dapat dah sabun rice collagen tuh... ^_^ heee....

    second round kita order ngan akak pulak... eh..windu lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...dah dpt erk...wangi kan sabun tu...ok2 bleh jer...ada stok semua pun boleh...

      Delete
  7. seb baik KA x makan doyan ni

    ReplyDelete
  8. Saya.. bukan peminat durian.. memang tak makan apa yang dihidangkan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah