Tuesday, December 4, 2012

Red Wedding


Ahad attend another wedding...Red Theme but aku and family pakai pepel...hahahaha...actually mmg x tau theme dia kaler apa...sapa yg kawin? relatives la sebelah my mum...tp aku mmg la x kenal amat ngan dorang...dah mak abah ajak pi...follow jer la...x pi kang..sok2 wedding aku xde yang dtg...haaaaa...

 sampai2 jer dah nampak banner ni...
 aku paksa Dania bergambar bawah ni...panas terik 
 pelamin dia sgt cantik
 autograph session..dah ramai yg buat mcm ni kan...
 comel pengantin ni...
 tempat makan perantin...
 dipaksa lagi...
 masa ni DJ duk kacau2 dia..practice make perfect katanya...kuang hajo DJ tu...
nampak tembam plak minah ni...


Balik dari wedding ni la baru ingat birthday adik aku...giler mmg kami semua terlupa...so..shoot pi pasar beli la apa yg patut..pas tu abah beli durian..my aunty yg kebetulan birthday dia 1hb tu pun ada...wahhhh...angkut lepak umah aku...kita masak2, makan durian...chit chat...sgt2 best...penat pun penat sebab ikut adik aku Ibu sikembar tu pi umah dorang..tgh repair sebelum masuk rumah tu...beli rumah atas tangan orang so...banyak la yang nak kena repair...x per la..slow2 la kan...insyaallah tahun depan boleh duduk dah...
pas tu bawak sikembar sorong dengan basikal dia tu pi main menannnnnnn...dari umah aku tu x ler jauh mana..kira lenguh jugak la kaki ngan ketiak basah jadinya...melayan dorang main lak lagi...peh tu sorong lagi jalan balik rumah...sib baik kazen aku sekali ada melayan..hahahaha...bab tu aku citer next entry eh...


17 comments:

  1. Belanja majlis perkahwinan sekarang adalah sangat mahal...

    ReplyDelete
  2. Org skg klu kawen, meriah gah je kan kak? Heheheheh....ctk je tgk majlis yg akak pegi tu.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sgt awesome..lom tgok goodies bag dorang lagi tau...

      Delete
  4. apa fungsi benda yg Dania posing tengah panas tu? Tempat pengantin berposing ke? hahaha..
    pelamin zaman sekarang, mmg gah gah...zaman saya dulu, kalau nak berpelamin macam tu,mmg bajet kena tinggi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu namanya arch, tempat perantin jalan masuk menuju ke pelamin..ye la..zaman i tawen dulu xde pun grand mcm ni...

      Delete
  5. dahmcm model dania ni..
    heheheh

    ermm klu tak pg nnti org tak dtg plak wedding kita kan..
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus jadi model for this blog memandangkan mama x leh nak enterprem lg dah...betul tu Lyn...

      Delete
  6. cantiknyaaaaaa jelos nii hahahhaa

    ReplyDelete
  7. As salam dear,

    I tertunggu-tunggu gambor panten...hikhik... panten skrg ni mcm2 kan... ada photoshoot pre wed lah, ade table for autograph lah...tak terjangkau nnt apa pulak fesyen2 akan dtg!

    Beraninye U sergah 'hantu' tu... Kalau I da terjun katil da...hehee

    ReplyDelete
  8. pelamin sgt cantik..pengantin sgt cute..suka2..anak dara awk pun sweet je..

    along..insyaallah akan pergi lagi..nak drive smpi krabi. 4 jam dari border. Nak ikut ke? Kalau nak, nanti bila nak gi dee roger kat FB ye. Tapi bukan dalam masa terdekat ni lah. Sbb lepas north trip nak buat south trip and then east coast trip..menjelajah Malaysia bumi tercinta before tua..ngeee..

    ReplyDelete
  9. lawa sangat la pelamin dye sukie , walaupun simple tapi menarik tertarik gitu , hehhehe

    ReplyDelete
  10. pengantin cute ! dania also, time nihhhh dh start naik berat gtuhh, hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah