Friday, December 14, 2012

What Say You..


Ada sapa2 berani bangkang??!!
jom ikut aku...kita belajar masak...kita semua ibu kan....
jom sama2 banggakan anak2 kita...suami dan of coz ibu bapa kita....tp kan...sesekali mkn kat restoran mahal x salah...lg best bwk ibu kita...confirm dia ckp..sodap laie omak masak...hihihi....dh selalu kena dah
sok2 anak kita plak bwak kita...then kita plak ckp mcm tu..kan?

posted from Bloggeroid


16 comments:

  1. mak Ana pn selalu ckap mcm tu

    ReplyDelete
  2. masakan seorang isteri dan masakan seorang ibu is the best la kak...mana ley lawan kedai... hari-hari makan kedai boleh bankrap kowt... masak sesimple mana pown, janji air tangan sendiri memang terbaekkk....

    ntahlah... makan kedai or restoran nih cam tak nyimpan duit sebenarnya pada saya... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa...tau x pe....akak sesekali mkn kat kedai pun rasa mcm x berbaloi...

      Delete
  3. setuju.. masakan emak adalah palingggggggggggggggggggggg sedap..

    ReplyDelete
  4. Tiada bantahan sebab betul ☺☺

    ReplyDelete
  5. Omak....dio goreng tolo dadar pun kita rasa sedap kan...tu la air tangan omak...penuh kasih sayang...:)

    ReplyDelete
  6. Salam, jemputlla tengok-tengok long sleeve maxidress & jubah cotton denim boleh pakai hari-hari pi kerja, kuliah, kelas, atau jalan-jalan. sangat selesa, smart casual dan stylish

    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    Tnx ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak...dah keluar topic ni...its ok..nanti i singgah...

      Delete
  7. tak boleh dinafikan...saya kalau balik umah memang nak mak je yang masak!

    tapi tergikir juga, kalau anak yatim yang tak penah merasa air tangan mak dia, cemana pulak eh?

    ReplyDelete
  8. Air tangan mak memang sodap..
    asam podeh dongan rendang cili api paling den suko.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah