Thursday, December 13, 2012

Rambut Beruban...

Aku x tau la samada faktor usia atau sebaliknya...jenis anak2 rambut aku jd uban..nk2 kat tgh2 kepala...pelik la...bila dh ada uban gatal plak kepala ni...mak aku ckp sbb aku gatal tangan...suka cabut uban yg muncul selai dua tu...sbb tu dia tumbuh byk...ada ke?mcm x logik plak...x kan sbb tu kot...korang ada idea?cik abg aku ckp letak inai...ada plak letak inai..itu nk kaler rambut..dh yg gatal bkn rambut...tp kulit kepala....acaner?kelemumur?..kawan aku kat opis check td xde plak...kutu?lg la takde...ni pelik ni...shampoo rambut hari2....hurmmm....ada sapa2 boleh tolong?

6 comments:

  1. mama cheida dulu selalu mengadu gatal kepala sebab rambut uban naik.. dia bising2 suruh adik cabut haha.. tapi adik malas suke wat derk n lariiii hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni masalah akak la ni..selalu adik2 tolong cari...at last jadi byk...gatal kepala....

      Delete
  2. Dear,

    Hubby kita pun ade uban sesat 2-3 ketul... Maybe sebab stress tak? Pergi buat treatment lah yang... kalau uban putih semua cun lah mcm blondey gitu! hikhik...tompok2 tak best arrhh...

    ReplyDelete
  3. cun apa kulit gelap rambut putih semua...huhu....

    ReplyDelete
  4. Bila usia meningkat naik ni.. cukup risau bila ada uban kat kepala.. nak pulak kalau hubby yang tegur.. huhuhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah