Thursday, December 20, 2012

Benda Yang Perlu Ada Kat Opis...


Kalau dah perempuan memang mcm ni kan...x lari dari benda2 ni semua....
memang aku letak spare kat opis..untuk kesenangan..x payah nak sumbat dalam handbag
buat berat jer kan...

3 benda penting nak kena ada
Wet Wipes > Haruman Rose...suka bau dia best...
perfume Silky Girl ni...yg murah2 jer letak kat opis...yang mahal ada kat umah
compact powder...tersalah beli...selalu guna yang natural tp terambil Honey...
amik ko mcm kuning skit..tp bila dah apply kat muka..looks natural jugak...pelik...

Apa yang pasti...habit aku ni..bos baru tu dah ikut...hahahah...dia terperasan aku nyer barang atas meja..
masa ari pertama aku letak...siap tanya u jual ke apa ni..perli la tu...
aku ckp la mmg standby kat opis..x suka letak banyak2 benda dalam handbag...
ada satu hari tu masa kemas bilik dia..aku terperasan...dia letak kat kabinet dia..
tp barangan lelaki la...huhu...
tiru...x malu tul....


13 comments:

  1. hehehe betullah tu

    ReplyDelete
  2. kalau dah perempuan tu perempuan jugak la..hihi

    ReplyDelete
  3. hhehee..
    bos pun nak jaga penampilan diri gak.. hehe

    ReplyDelete
  4. aku wet tisu tu mmg wajib la ade
    bedak ngan perfume tu x brape wajib
    hehee

    ReplyDelete
  5. hahaha, kelakar bab boss tiru tu kak :D

    ReplyDelete
  6. Hahaha, takkan bos letak wet wipes kak?

    dia letak apa?

    ReplyDelete
  7. Wow, superb blog structure! How long have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The entire look of your site is wonderful,
    let alone the content!
    Here is my homepage : satilik daireler bursa

    ReplyDelete
  8. Letak dekat tempat biasa kita berada.. senang.. beg pun tak berat.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah