Wednesday, December 19, 2012

Tahniah Amirul Amer > 8A PMR


Setinggi2 tahniah buat adik sepupu aku yang nun jauh di Langkawi nun..
Keputusan PMR dia dapat 8A..
Dapat call dari Pak Uda aku pagi tadi...Alhamdulillah...
Kami semua bangga dengan Amirul..

24 comments:

  1. semoga amirul menjadi anak yg solehh yee.. ehhHHE

    ReplyDelete
  2. tahniah...
    semoga senantisa mendapat kejayaan..
    Salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. congrats...wah..pasti keluarga bangga..

    ReplyDelete
  4. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  5. Puas bila dpt.. Tahniah diucapkan

    ReplyDelete
  6. tahniah semoga kejayaan bertambah baik di masa hadapan

    ReplyDelete
  7. mcm name asban sy plak hihi... thniah juga amirul

    ReplyDelete
  8. salam kak! :)
    nadia ada baca komen akak yang akak tinggalkan dekat blog nadia entry sumbangan anak yatim tu. kak, thank you sooo much sebab sama-sama tolong nadia bantu mereka. marilah kita sama-sama panjangkan antara satu sama lain. nadia janji, setiap sumbangan yang kami terima, semuaaaa akan disalurkan sepenuhnya kepada mereka. nadia janji. kalau akak buat entry tentang ni, jangan lupa inform nadia eh. thank you kak! may Allah bless you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita membantu mana yang termampu...insyaallah akak buat entry..

      Delete
  9. Hola Parizan!

    Tahniah Amirul! Budak2 sekarang makin bijak pandai kan :)

    Tinggal kat Langkawi ye? kat pulau ke? Makaiii syioknyeeee... :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Marya...yess,ingat nak pi Langkawi ni...menziarah diorang...

      Delete
  10. Apa khabar dak Amirul tu sekarang ye..?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah