Thursday, December 20, 2012

Betul Ke?


Pernah alami situasi di atas?
Adakah korang (perempuan) Suka?
Kerat Jari Aku kalau perempuan suka lelaki balas sms "K" je...
orang lelaki mcm mana?


13 comments:

  1. Kadang2 kakcik juga taip K atau k saja - menunjukkan kakcik dalam mood 'malas'... :)

    ReplyDelete
  2. k...menunjukkan singkatan ok bagi saya

    ReplyDelete
  3. .:: Oooo... Baru kutahu... Hhmmmm... ::.

    ReplyDelete
  4. betoi2.. hhahahah tp slalunya ka ni orang dh mlas nak layan dah hahaha

    ReplyDelete
  5. ORg lelaki ni malas nak taip panjang2 ☺☺

    ReplyDelete
  6. depends on situation.. klu tgh marah mmg K jer lah hahahah

    ReplyDelete
  7. Err, tp sy selalu je bls K klu mls nak layan. Mcm ne tu? Huuuu~

    ReplyDelete
  8. aku nyampah kalo org reply K je
    hahaa

    ReplyDelete
  9. tak adalah camtu..maybe nak cepat dan paling ringkas..

    ReplyDelete
  10. hahahah klu sy merajuk sy lagi tulis msg panjang2 kasi dia tau yg kita ni tgh merajuk lepas tu nasib la kena kata perempuan meroyam hahahaa!! lantak yang penting aku puas hati hahahaa

    ReplyDelete
  11. Hehehe.. ada jugak tapi takdelah selalu buat.. rasa rugi lak merajuk lelama.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah