Saturday, December 22, 2012

Tag dari JemahAwesome> 25 random about me SURIAAMANDA

Adehhhhhh....
Ko kan Jemah...sampai hati ko tag akak kan...ko ingat akak ko ni rajin nak jawab tag...
sib baik akak ko ni x nak menghampakan ko....


  1. Owner blog Suriaamanda
  2. Ibu kepada seorang anak..
  3. Ibu Tunggal dikelilingi family tersayang dan anak2 buah yang comel2
  4. Suka Memasak
  5. Mementingkan Keluarga
  6. Suka Menyanyi
  7. Suka Window Shopping
  8. Pencinta novel
  9. Pencinta Keindahan Alam
  10. Selagi ada nyawa cuba memenuhi impian untuk mengelilingi dunia
  11. ingin membahagiakan semua orang
  12. Suka Makan ( sebab suka masak)
  13. Suka Handbag
  14. Suka Kasut
  15. Suka ada wishlist, bila ada wishlist sure work hard for it...
  16. Kalu boleh nak merealisasikan impian utk berumahtangga tahun depan ( moga jodoh kuat)
  17. Ingin berjaya dalam kerjaya
  18. Suka lagu2 90an
  19. ingan menjadi seorang anak yang membanggakan ibu bapa..
  20. Ingin pastikan anak dara menjadi anak yang berguna
  21. sensitif
  22. Keras Hati
  23. Mudah terasa hati , cepat panas tp cepat sejuk
  24. Senang memaafkan..melupakan tidak
  25. Bukan jenis pendendam...

Dah la Jemah oii....sib baik 25 jer...akak main belasah jer buat....akak takde hutang pape eh...
malas nak tag sesapa...sapa nak buat tag ni silakan ye...

Happy Weekend....Mak Jemah cuti sampai Selasa...jumpa Rabu nanti....

Assallammualaikum....




6 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah