Monday, December 10, 2012

Cuti Sekolah Jadi Baby Sitter


Kesiannya anak mama sorang ni...cuti sekolah x kemana kan...jadi baby sitter la nampaknya temankan Uwan dia...sib baik dah boleh harap dah...x per la kakak..minggu2 mama balik kita pi jalan eh...dah janji sebelum bukak sekolah nak pi CH ngan Pangkor kan...kalau xde aral kita pi jalan eh....

 Kakak main game...Aressa sibuk kacau la....
 tgok tu...x ralit tgok kaka main game...
ni plak Adeliya tgh tgok video dari hp Ibunya...

Budak2 kan...nak bagi diorang diam..ni jer la caranya...kalau x 
satu apa kerja pun x boleh nak buat...
selalunya aku x lepaskan peluang dengan anak2 dihujung minggu...
nak buat cane..dah jadi weekend mother kan...kalau jadi weekend wife lagi haruu...heheheheh...
apapun masa dengan anak2 adalah amat bermakna dalam hidup seorang Ibu..
correct me i'm wrong...


15 comments:

  1. Dalam kurus perakaunan yang kakcik hadiri baru2 ini, para peserta ditanya 'apakah harta yang anda ada?' (jawapan sepatutnya berkaitan dengan perakaunan), hanya kakcik sorang jawab 'anak'...sebab kakcik memang tiada harta lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..sgt2 setuju ngan kakcik..SA pun sama...anak la satu2nya harta yg SA ada

      Delete
  2. Replies
    1. Anak means everything to me..xde laki x per asalkan ada anak..

      Delete
  3. dania faham tu along...mamanye sibuk...tapi along pun dah nak bawak pi jalan tu kan...haa tunaikan tauuu...kang sian anak dara tu heheeh upah die teman n tolong uwannye heheheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu sgt bawak pi berjalan...cuma lom bawak pi Hong Kong jer lagi..hahahaha....by the way..nanti kongsi lagi trip Hong Kong tu eh..

      Delete
  4. jgn kata budak2 noks




    aku pun sama, sekali dh mengadap..... habes!

    ReplyDelete
  5. betul tu..tp kdg2 pening pala gak sbb asyik bergaduh je kejenya..kang kalau takde rindu..hehehe..

    ReplyDelete
  6. bila penat balik kerja, tgk anak2 terus jadi tak penat..
    kelatah dorg tu menghiburkan

    ReplyDelete
  7. Tengok dorang membesar depan mata rasa bahagia dan bersyukur kita diberi peluang membesarkan mereka..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah