Tuesday, December 18, 2012

Surat Cinta Dari Libresse


Sabtu lepas..masa tgh makan tengahari..tup2...posmen berenti dalam kawasan umah hoke...wah..ada apa2 yg menarik ke..berebut2 Dania ngan aku nak pi tgok ada apa...rasanya xde plak beli apa2..ye la dah 
tengah bulan kan...buruk perangai anak ngan mak berebut...
rupanya memang barang utk aku...sample Libresse...hari tu ada masuk website dia..then request for free sample...hehehe....dapat dah...thanks to Libresse team...

 parcel mcm ni...( mummy ayu pun dpt kan?)
 beberapa keping pads dan panty liner...
 nampak mcm banyak kan...ada 6 keping termasuk panty liner tu
surat cinta dari Libresse, kena jawab survey dia ..

Korang nak sample free jugak?
maybe boleh experience a new thing, maybe ada yang nak bertukar pads tp x nak salah beli atau membazir..boleh cuba sample dulu dan experience it...kalau suka...selesa...why not tukar kan?
Aku memang pilih Libresse sebab dia comfort..hehehehe...
meh terjah 


10 comments:

  1. platik balutnya berwarna warni...pernah dpt gak sekali..masa jalan2 ke sunway piramid

    ReplyDelete
  2. pernah dapat sample libresse juak...die punye bunkusan comel betul kan...hihi...nak mintak lg la...lalala~

    ReplyDelete
  3. bestnye, tapi segan kalau dia hntr ke opis kak :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah