Monday, December 31, 2012

Alhamdulillah...Permulaan baru 2013


Susulan entry INI last week Lisa dah pindahkan dah barang2 dia utk move in ke rumah baru dia...
actually x banyak la barang...just set bilik tidur and cupboard baby jer..barang2 lain dah bawak sikit2 dengan kereta..jarak rumah dia ngan rumah aku xde la jauh sgt...seronok tgok dia dah ada rumah baru..dah boleh hidup berdikari satu family...dah complete dah...aku jer x complete2 lagi...huhu...

 guna 1 lori jer...
 si baju merah tu bukan sihat sgt tu...kang x pasal2 sakit pinggang balik.
 siba baik hubby Lisa ada lorry..so kowtim as a friend jer...ni untung ramai kawan kan...
lori ni start nak gerak jer...anak2 Lisa si kembar tu berlari melompat atas aku...
takut plak bunyi enjin lori tu...sampai la ni sakit pinggang aku...adoi la...

Permulaan yang baru utk adik aku Lisa...sempena tahun baru...2013...memulakan hidup baru bersama hubby dan anak2 yang comel di kediaman baru...
semoga semuanya berjalan ngan lancar...
bila nak buat makan makan?
jgn lupa jemput tau...hahahahahaha......jemput jadik chef pun boleh.....


10 comments:

  1. Wah.. Rumah baru tahun baru.. Tahun ni xde rezeki lagi lagi utk rumah baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezki masing2..xper..insyaallah ada rezeki x lama lagi tu...

      Delete
  2. Replies
    1. cha..gambar tu masih kat umah akak lagi la..umah dia taman lain..huhu...

      Delete
  3. wahh.. tahun baru rumah pun baru...happy new year sis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year Deqla....umah adik along si Lisa..hehehehe

      Delete
  4. Kalau barang tak banyak, tak letih sangat..kalau satu rumah nak angkut macam masa saya kecik2 dulu, sampai 2 lori kontena..letih gila!

    Happy New Year ! :)

    ReplyDelete
  5. happy new year dear...goldfinger datang menjenguk

    ReplyDelete
  6. waaa..rumh br..happy new year, sis!!

    ReplyDelete
  7. katil baru ya kak..wahh..rezeki akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah