Tuesday, December 11, 2012

Comel Tak Dania???

Salam Selasa dan selamat bercuti buat semua yang kerja di Selangor...
huh jeles la...meh nak story pasal Dania...

Jom tgok perkembangan Dania...seawal Dania lahir gambar ada dalam album....ni mana yang aku ada simpan soft copy la...

 masa umur 3 tahun..hehehe...comel..matik puji anak sendiri
 masa umur 4 tahun...amik gambar sure nak tayang gigi
masa umur 5 tahun...suka amik gambar ala2 model...
 6 tahun - muka macam dah matang kan...
 7 tahun ..dah nampak dewasa dah
8 tahun laaaa...dah nak jadi anak dara ni...

bukan promote anak sendiri...tp nak share kat sini kenangan sepanjang membesarkan dia seorang diri dengan bantuan family aku..
hehehe...sweet kan...gambar masa baby je xde dalam ni...
rindu masa rambut dia panjang and curly....sayang plak rasanya cantas rambut dia dulu...
sekarang dah x curl dah...asyik potong jadi lurus...
apapun ...sgt mencabar membesarkan dia..tp aku seronok tgok anak membesar depan mata....
puas...semoga Dania menjadi anak yang berguna dan berjaya...
Amin...


29 comments:

  1. Dania memang manis dan comel. :)

    ReplyDelete
  2. ala...sweet ank dara ni..
    tu r mmg lumrah ank dara mmg pose cm gini...same as my amani jg
    gedik pn da jg..hakhakhaak
    ape pn cabarannye sis, saya kagum sekurangnya membuatkan sis tabah, sabar dan cekal dlm mengharungi ujian Allah..
    apepn smg dania menjadi anak yang soleh.
    sekiranya rezeki beradik, smg dania menjadi seorang kakak yang sentiasa di sisi adik-adik setiap ketika ..

    ReplyDelete
  3. comel sgt neh :)

    macam model.. biasalah kanak2 mmg suka posing...

    ReplyDelete
  4. sweet dannia :) kisah akak dah mcam mama cheida.. membesarkan cheida seorng diri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cheida..moga ur mum and me terus tabah mebghadapi dugaan..amin..

      Delete
  5. op kos laa dania comel....menurun dari mamanye kan heheehehehe....

    lain laa along rupe dania dari kecik ke besar kan....tapi tetap sweet!

    ReplyDelete
  6. hamboi dr kecik da pandai posing2 ek
    comel sgt!!!

    supermom!!

    ReplyDelete
  7. Moga Damia menjadi anak yang solehah dan menyejukkan hati ibunya....Aminnnn..

    ReplyDelete
  8. anak dara ko mmg comel dan sweet nok...

    ReplyDelete
  9. comeyyyyy sangattt dania ni kak. makin besar makin comeyyyyyyy. ;)

    ReplyDelete
  10. MANIS NYA ANAK DARA NI..NK BERKENALAN,BOLEH..?HEHE

    ReplyDelete
  11. semoga menjadi anak yg solehah :)

    ReplyDelete
  12. budak perempuan mmg suka baju warna pink kan...

    anak yg comel :)

    ReplyDelete
  13. heee suke pink eh?same lah mcm angah

    ReplyDelete
  14. Sekarang dah nak jadi anak dara dah dia.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah