Wednesday, December 26, 2012

Bestnya Kalau Dapat Tido...



Photo Taken: Simpang Pulai 23.12.2012 @5.30am


Si kembar...tido dengan lenanya..suhu amat sejuk di Simpang Pulai, maybe sebab hujan...maybe sebab rumah kg adik ipar aku dikelilingi gunung...alhamdulillah kami selamat sampai 
tepat jam 12.20 pagi 23.12.2012, bertolak dari Seremban jam 8.00 mlm, perjalanan agak memenatkan dengan jammed x hengat ..sempat lelapkan mata tp hati sedang bermuram durja...
xper la...bercuti dalam keadaan hati x tenteram...tp paling pelik cuti aku kali ni x banyak keluarkan wang,
xde mood nak shopping malah x tau apa nak shopping...pergi Pangkor..tp x beli apa..even keterujaan Dania buat aku terlupa belikan souvenir untuk dia...hurm...entah la..apa nak jadi ngan aku agaknya....
nasib baik kat CH aku ada belikan sumthing untuk dia dan sayur2 untuk rumah...tp still x banyak shopping, maybe sebab beringat Dania nak masuk sekolah kot...tapi macam menyesal la..xde satu apa pun untuk Dania dari Pangkor...Ahad dimulakan dengan percutian Pangkor...
x banyak gambar...cuma aku rasa puas bila tgok mak abah aku happy....itu sesuatu yang amat berharga buat aku...biarlah hati aku luka atau sebaliknya..janji insan aku sayang di sekeliling aku....
Nanti kan entry Pangkor aku nanti..x tau bila...buat masa ni mood ke laut...kalau la nak pi Sabah or Sarawak tiketnya macam beli tiket bas..dh lama aku lepas bebas pi mengubat hati yang luka...
xper la...hasrat tahun depan nak simpan cuti banyak sikit...kami sekeluarga nak terjah Langkawi...Pakcik aku dah bising...Pangkor boleh pi...Langkawi xde sapa nak jejak lagi..huhu....Langkawi masukkan dalam wishlist 2013...moga dipermudahkan ...Amin....

17 comments:

  1. Replies
    1. lom tgok gaya tido dorang,yg dalam gambar ni paling sopan

      Delete
  2. amin..moga dapat capai impian ke Langkawi..

    jangan sedih2lah along..moga semua masalah dapat diselesaikan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Kak Dee...hurm,susah nk ckp...just let it be la..

      Delete
  3. InsyaAllah, comelnye si kembar tu kak.. tgk picture dorg kt side bar, bulat je mata:D

    ReplyDelete
  4. memang best kalau dpt tido!
    thanks ye aritu bg link tuk tutorial pasal gambar..

    ReplyDelete
  5. Rumah dikelilingi bukit.. Memang lenalah tdo...

    ReplyDelete
  6. bestnya..saya tak pernah lagi sampai pangkor.. langkawi apatah lagi.. tapi memang tempat2 tu dapat menenangkan jiwa kita yang sedang gundah gulana sebenarnya..

    ReplyDelete
  7. kita pon nak g langkawi... Jommm....

    ReplyDelete
  8. Bila tengok anak2 tdo sunyi je rumah.. rasa nak kejut dorang bangun sebab nak dengar suara jerit pekik dorang.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah