Wednesday, December 12, 2012

Selamat Pengantin Baru 12.12.12


What a special date today kan?
Congrats to my colleague NIK MOHD FARID...
akan melangsungkan majlis pernikahan malam ni di rumah pengantin perempuan 
kat Kajang...
Selamat Pengantin Baru...
semoga berpanjangan sehingga akhir hayat...
ko amik cuti sebulan eh....melampau kan....ok..honeymoon puas2...
macam x percaya plak budak kecik ni nak kahwin...dalam department aku dia ni 
macam adik bongsu kami...padahal bukan anak bongsu pun...dia paling rapat ngan aku...sikit2 akak...sikit2 akak...even dah nak nikah malam ni asyik whatsaap aku....aduhai....
ko boleh x bawak bertenang..concentrate majlis ko yang tinggal beberapa jam jer lagi....
tunggu resepsi pihak perempuan next Sunday (ko memang kan...dah tau akak cuti time tu..nasib ko la akak dapat ke tak dtg)

Selamat Pengantin Baru....
Selamat Menjadi Suami Mithali..( dah cukup ke resepi ko kumpul untuk wife ko?nasib la dapat wife x reti masak)


13 comments:

  1. selamat pengantin baru utk beliau..
    12.12.12~ cun tarikh neh..

    ReplyDelete
  2. tahniah..selamat pengantin baru utk dia dan pasangannya

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tahun depan x tau la tarikh apa yang cantik lagi kan...

      Delete
  4. wahhh....bestnye dapat abadikan pd tarikh² camni....kenangan smpi bila2

    ReplyDelete
  5. Untung la dapat tarikh cantek untuk hari bahagia... salam kenal... terima kasih joint segmen kutuk mengutuk... tunggu review blog anda di www.marqiscareno.blogspot.com pada 14hb Dec.. (Auto Publish)

    ReplyDelete
  6. Nik pandai masak ek? Untung la isteri dia nanti.

    Selamat pengantin baru buat Nik dan pasangannya. :)

    ReplyDelete
  7. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..
    part kumpul resepi tu yang tak menahan.. hehehe.. den bukan tak pandai masak cumo eh tak suko masak.. nasib den dapek laki yang pakar masak.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah