Monday, December 10, 2012

Today's Attire


Pakai baju corak ceria mcm mana pun kalau mood swing x guna kan?
mood swing bukan sebabkan kerja yang banyak..
mood swing dari kes Jumaat lepas...x perlu la aku citer in details..
sebab kecuaian dan kesalahan aku...mood aku merudum jatuh..maaf aku x di terima..
and now...duk la aku dendiam bermuram durja...
aku cuma manusia biasa..x lepas dari terlepa atau terlupa...aku manusia biasa yg x lepas dari perasaan teruja..
maafkan aku wahai arjuna...


29 comments:

  1. cantik baju along...kaler pul...

    alahai nape ni along....say sori kat die byk2 kali dgn ikhlas key....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju baru..x pernah pakai..dah lama amik kat tailor...selalu baju baru pakai wat pi jenjalan jer...

      Delete
  2. wahh ceria betul ni. dari jauh dah bule nampak :P

    ReplyDelete
  3. setiap manusia pernah buat salah.
    dan setiap manusia perlu memafkan kesalahan orang lain.
    haiyaaa..

    sabar kak.

    ReplyDelete
  4. byk2 bersabar. begitulah kehidupan...

    ReplyDelete
  5. sabar ye nok...

    siapa yg tak nak maafkan ko ni nok? cer kabo...

    ReplyDelete
  6. sabar yerk, pasti ada hikmah di sebalik yang berlaku itu... moga ada kemaafan di kemudian hari...

    ReplyDelete
  7. mesti ada hikmah dgn apa yg berlaku

    lepas ni kena lg hati2 bila buat sesuatu :D

    ReplyDelete
  8. xpelah along..bila dah cool nanti bwk2lah berbincang..

    tapi baju along arini sgt cantik..dee suka..sweet jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la Dee...kealpaan along buat dia marah betul...dah janji dah dulu x upload..teruja terus lupa janji...now..padan muka sendiri...

      Delete
  9. bwak banyak2 bersabar ye kak :)
    btw..shuke baju tu...comel :))

    ReplyDelete
  10. tak boleh gitu...
    marah2 jugak, maaf tetap kena bagi.
    tak baik biarkan org yang mintak maaf tu terkapai2..
    sabaq naa kak.

    ReplyDelete
  11. As salam dear,

    Colour pink! Sweet & feminine ;)

    Mood kita pun merundum jugak... but life must go on... put smile on ur face, insya'ALLAH world will be better place for us! Hugs*

    ReplyDelete
  12. nice sgt2. KA singgah baca dlm bercuti2 mesia ni hehehe

    ReplyDelete
  13. MOOD KAK BUI PULAK MCM HAREM SBB DTG BULAN..RS NAK MAKAN ORG JER..HAHA

    ReplyDelete
  14. Terapi minda.. tak banyak sikit akan berkurangan mood swing tu bila tengok diri sendiri lawa dalam pakaian yang ceria.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah